Libnet.ro
UNICEF

18:15

Statul Islamic incaseaza 4 miliarde de euro anual dintr-o operatiune cu cannabis

Antena3 Antena3,
Statul Islamic incaseaza 4 miliarde de euro anual dintr-o operatiune cu cannabis

Teroristii Statului Islamic inunda Marea Britanie cu cannabis din ferme din Albania si specialistii avertizeaza ca, pe acest fond, extremismul islamic castiga tot mai mult teren in Europa. ISIS castiga. continuă pe Antena3

3 cetateni rusi suspectati de legaturi cu Statul Islamic au fost arestati in Turcia, dupa atentatul cu bomba de la Istanbul

3 cetateni rusi suspectati de legaturi cu Statul Islamic au fost arestati in Turcia in timpul unui raid impotriva militantilor acestei grupari, la o zi dupa atentatul cu bomba de la Istanbul care a ucis 10 turisti. Consulatul general al Rusiei din Antalya a confirmat ca trei cetateni rusi au fost arestati in Turcia, fiind suspectati de legaturi cu gruparea Statul Islamic, a anuntat miercuri agentia de stiri Dogan, citata de Reuters.

Statul islamic are banca, buget, moneda

Statul islamic DAESH) se distinge fata de organizatiile teroriste din trecut, tocmai prin faptul ca a reusit sa estompeze granitele dintre grupare si stat.

Politia turca a arestat trei cetateni rusi banuiti de legaturi cu Statul Islamic

Politia turca a arestat trei cetateni rusi banuiti de legaturi cu gruparea Statul Islamic, dupa atentatul sinucigas cu bomba comis marti la Istanbul si soldat cu cel putin 10 morti si 15 raniti, relateaza Reuters, citand agentia de presa turca Dogan.

Explozie la Istanbul. Politia turca a retinut trei cetateni rusi suspectati de legaturi cu Statul Islamic

Politia turca a arestat, dupa explozia de marti de la Istanbul, trei cetateni rusi suspectati de legaturi cu reteaua extremista Statul Islamic, relateaza agentia de stiri de Dogan.

Activele nete ale fondurilor locale au ajuns la 4,74 miliarde euro

Activele nete ale fondurilor locale au ajuns la 4,74 miliarde euro.

BNR: Datoria externa a tarii a scazut cu 3,5 miliarde euro

Datoria externa a tarii noastre a scazut cu circa 3,5 miliarde euro, in perioada ianuarie-noiembrie 2015, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Twitter, dat in judecata fiindca ar ajuta Statul Islamic

Familia unui barbat care si-a pierdut viata intr-un schimb de focuri cu membri ai Statului Islamic a dat in judecata reteaua sociala Twitter, motivand ca aceasta a contribuit la castigarea in notorietate a.

Germania incheie anul 2015 cu un excedent de 12 miliarde euro / Banii vor fi folositi pentru integrarea refugiatilor

Bugetul statului federal german a terminat anul 2015 cu un excedent estimat la 12,1 miliarde de euro, care va fi folosit pentru a finanta gazduirea si integrarea refugiatilor in Germania, a anuntat miercuri ministerul Finantelor, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )