Libnet.ro
UNICEF

22:00

Statul Islamic revendica un nou atac terorist. 13 politisti au fost ucisi pe loc

Antena3 Antena3,
Statul Islamic revendica un nou atac terorist. 13 politisti au fost ucisi pe loc

Un numar de 13 politisti au fost ucisi sambata intr-un atac asupra unui punct de control din Peninsula Sinai, a facut cunoscut un comunicat al Ministerului egiptean de Interne informand despre un. continuă pe Antena3

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, luat ostatic din 2012

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a difuzat sambata o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, pe care il tine ostatic de trei ani, despre care sustine ca ar fi filmata la Mosul, bastionul sau din nordul Irakului, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Gruparea jihadista Statul Islamic difuzeaza o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat sambata o noua inregistrare video cu jurnalistul britanic John Cantlie, pe care il tine ostatic de trei ani, inregistrare despre care sustine ca ar fi filmata la Mosul, bastionul sau din nordul Irakului, relateaza 20minutes. fr.

Harta care arata ce se intampla ACUM cu Statul Islamic. Pierderile sunt uriase

Teroristii de la Statul Islamic au pierdut mai mult de o cincime din teritoriul controlat in Siria si Irak, in ultimele 14 luni, se arata intr-un raport citat de Mirror. Analistii IHS spun ca.

SUA acuza Statul Islamic de comiterea unor genocide in Irak si Siria

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) comite genocide impotriva crestinilor, minoritatii yazidi si musulmanilor siiti pe teritoriile pe care le controleaza in Siria si in Irak, a estimat joi secretarul de stat american John Kerry, informeaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )