Libnet.ro
UNICEF

22:45

Statul roman, condamnat de CEDO sa achite 8.000 de euro unui barbat care n-a primit concendiu parental

Antena3 Antena3,
Statul roman, condamnat de CEDO sa achite 8.000 de euro unui barbat care n-a primit concendiu parental

O camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului a decis ca statul roman trebuie sa ii plateasca 8. 000 de euro, drept prejudiciu moral, unui cetatean angajat in armata caruia i-a fost refuzat concediul pentru. continuă pe Antena3

Statul roman, condamnat de CEDO sa dea 8. ...

O camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) a decis ca statul roman trebuie sa ii plateasca 8. 000 de euro, drept prejudiciu moral, unui cetatean angajat in armata caruia i-a fost refuzat concediul pentru cresterea copilului, pe motiv ca este barbat, potrivit Mediafax. Gabriel Hulea din Bacau lucra ca electrician pentru armata cand s-a nascut al doilea copil al sau, la 17 decembrie 2001. Sotia sa, invatatoare, a fost in concediu pentru ingrijirea copilului in primele 10 luni dupa .

Statul roman,CONDAMNAT de CEDO sa PLATEASCA 8. ...

O camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) a decis ca statul roman trebuie sa ii plateasca 8. 000 de euro, drept prejudiciu moral, unui cetatean angajat in armata caruia i-a fost refuzat concediul pentru cresterea copilului, pe motiv ca este barbat, informeaza Mediafax. Gabriel Hulea din Bacau lucra ca electrician pentru armata cand s-a nascut al doilea copil al sau, la 17 decembrie 2001. Sotia sa, invatatoare, a fost in concediu pentru ingrijirea copilului in primele 10 luni dupa .

CEDO a decis ca statul roman sa plateasca 8.000 de euro unui barbat caruia i-a fost refuzat concediul parental

Curta Europeana a Drepturilor Omului a hotarat ca statul roman sa-i plateasca 8. 000 de euro unui barbat angajat in cadrul armatei caruia i-a fost refuzat concediul pentru cresterea copilului, pe motiv ca.

Tokes: Ar fi cazul ca pentru statul roman maghiarii si tinerii din Romania sa nu fie copiii ...

Europarlamentarul Laszlo Tokes, presedinte al Universitatii Crestine Partium din Oradea, afirma ca statul roman duce o politica de vitrina in legatura cu minoritatile, sustinand ca ar fi cazul ca pentru statul roman maghiarii si tinerii din Romania sa nu fie copiii vitregi. Tokes a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca in societatea romaneasca inca nu a avut loc schimbarea de regim in ceea ce priveste viata minoritatilor, aratand ca ar fi cazul ca pentru statul roman maghiarii si .

Statul roman, condamnat de CEDO sa dea 8.000 de euro unui barbat care n-a primit concendiu parental

O camera a Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) a decis ca statul roman trebuie sa ii plateasca 8. 000 de euro, drept prejudiciu moral, unui cetatean angajat in armata caruia i-a fost refuzat concediul pentru cresterea copilului, pe motiv ca este barbat, transmite Mediafax.

Italia: Roman condamnat la 6 luni inchisoare pentru ca a mers cu bicicleta in stare de ebrietate

Un roman va face 6 luni de inchisoare in Italia pentru ca a circulat cu bicicleta, pe un drum public, in stare de ebrietate, transmite Umbria24. it. Romanul de 43 de ani, stabilit in Italia, a fost depistat, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )