Libnet.ro
UNICEF

10:45

Steagul Frantei, incendiat din cauza noilor caricaturi ale revistei Charlie Hebdo

România Liberă România Liberă,
Steagul Frantei, incendiat din cauza noilor caricaturi ale revistei Charlie Hebdo

Peste 600 de oameni au manifestat in orasul afgan Jalalabadsi au dat foc steagului Frantei pentru a protesta fata de publicarea unei noi caricaturi cu Mahomed de catre saptamanalul satiric Charlie Hebdo. continuă pe România Liberă

NIGER: Centru cultural francez, incendiat din cauza caricaturilor din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder a fost incendiat, vineri, de peste 50 de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo, anunta directorul institutiei.

Centru cultural francez din Niger, incendiat din cauza caricaturilor cu Mahomed din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder, al doilea ca marime din Niger, a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii unei caricaturi cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo, anunta.

Centru cultural francez din Niger, incendiat din cauza caricaturilor din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder, al doilea ca marime din Niger, a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie.

Curele de radioterapie de la Institutul Oncologic Bucuresti, oprite de cateva zile, din cauza unei defectiuni

Pacientii Institutului Oncologic BucurestiIOB) nu si-au mai putut face cura de radioterapie de vineri, din cauza unei defectiuni la instalatia de climatizare a aparatului, informeaza Mediafax. Ministerul.

FRANTA: Trafic blocat in toata tara din cauza unei greve a soferilor de camion

Soferii de camion francezi au declansat greva in noaptea de duminica spre luni din cauza salariilor prea mici. Ei au bloc cu ajutorul camioanelor imprejurimile oraselor Paris, Lyon si Caen. Miscarea s-a extins luni dimineata in Marsilia, Bordeaux, Brest, Metz si Lille , precum si in jurul unor zone industriale de la nord de Paris, precum platforma aeroportuara Roissy.

Toti locuitorii municipiului Bacau, fara apa potabila de o zi din cauza unei avarii majore

Furnizarea apei potabile catre populatia si agentii economici din municipiul Bacau este oprita de aproape o zi din cauza unei avarii majore.

Cateva curse aeriene, in special interne, au fost redirectionate sau anulate, din cauza cetii

Cateva curse aeriene, in special interne, care trebuiau sa ajunga sau sa decoleze de pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, au fost redirectionate sau anulate, din cauza cetii dense care a persistat toata ziua.

Zborurile pe Otopeni, anulate sau amanate, din cauza cetii

Mai multe curse aeriene, in special interne, au fost redirectionate sau amanate, la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, din cauza cetii dense care a persistat toata ziua in zona, informeaza Mediafax.

Mii de bucuresteni risca sa ramana in frig si fara apa calda din cauza rau-platnicilor: Cum gestioneaza RADET situatia

Mii de bucuresteni risca sa ramana in plina iarna in frig si fara apa calda, desi isi platesc in fiecare luna datoriile catre RADET. Pericolul vine din cauza locatarilor rau-platnici. in caz de.

BERD, pe pierderi din cauza crizei ruso-ucrainene

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) va raporta, probabil, prima sa pierdere de la declansarea crizei financiare globale, din cauza turbulentelor din Rusia si Ucraina, anunta vicepresedintele institutiei, Andras Simor, conform Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )