Libnet.ro
UNICEF

00:07

Steaua are o oferta de opt milioane de euro pentru Vlad Chiriches de la Tottenham Hotspur

B1 B1,
Steaua are o oferta de opt milioane de euro pentru Vlad Chiriches de la Tottenham Hotspur

Impresarul Ioan Becali a afirmat, marti, ca Steaua Bucuresti are pe masa o oferta in valoare de opt milioane de euro in schimbul transferului fundasului Vlad Chiriches, potrivit Mediafax. Tottenham a facut o. continuă pe B1

IBM primeste ajutoare de stat de 21 milioane euro pentru un proiect care va genera 900 de locuri de munca

Ministerul Finantelor va da un ajutor de stat in valoare de 21 milioane euro gigantului IT IBM, in cadrul unui proiect in valoare de 51,2 milioane euro prin care se vor crea 900 de locuri de munca, scrie Reuters care citeaza Ziarul Financiar.

Cosmin Contra e convins: Steaua are slabiciuni, lupta la titlu va fi mai stransa

Steaua a castigat de-o maniera categorica ultima editie a campionatului din Liga 1, insa Cosmin Contra tehnicianul Petrolului) este de parere ca lucrurile vor sta altfel in aceasta stagiune. Lupta la titlu va fi mai stransa, Steaua are slabiciuni, a precizat Contra.

NEPI a atras 100 milioane euro de pe bursa pentru finantarea unor achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a atras de la investitori 100 milioane euro, dupa ce a vandut 20,8 milioane de actiuni, la pretul de 4,8 euro/titlu, potrivit unui comunicat de presa emis de Fond.

NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras de pe piata de capital 100 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea unor.

Indemnizatii de cate 60.000 de euro pentru familiile victimelor accidentului feroviar din Spania

Compania de asigurari Allianz a anuntat, luni, ca va plati indemnizatii de cate 60. 000 de euro pentru fiecare din familiile celor 79 de victime ale accidentului feroviar de saptamana trecuta de la Santiago de.

Traian Basescu: Poate cazul fraudarii celor 100 milioane de euro la Portul Constanta este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani

Presedintele Traian Basescu a dat de inteles, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Romania Libera, ca o explicatie a formarii tandemului Ponta-Fenechiu ar putea fi legata de cazul neregulilor depistate la Portul Constanta. Nu m-am razgandit, dar am vazut solutiile lui, de exemplu cea de a face cadou kazahilor 400 milioane de euro, sau transferul a 2. 800 hectare de teren agricol de la Academie la CJ Braila, sau tacerea lui legata de fraudarea celor 100 de milioane euro la Portul Constanta. Stiu eu, poate acest din urma caz este talcul formarii tandemului Fenechiu-Ponta din ultimele saptamani, a spus Basescu intrebat cand s-a razgandit in privinta increderii sale in premierul Victor Ponta. Reamintim ca directorii Portului Constanta sunt acuzati ca au incheiat pe 1 februarie 2013 doua contracte paguboase pentru stat in vederea realizarii digului de larg.

BCR a trecut pe profit la sase luni, cu un castig de 126,8 milioane de euro. Activele s-au redus cu 4,9%

BCR a trecut pe profit in primul semestru, cu un rezultat de 556,7 milioane de lei 126,8 milioane euro), fata de pierderea de 548,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, dar activele au scazut cu 4,9%, la 69,72 miliarde lei 15,63 miliarde euro) comparativ cu finele anului 2012, scrie Mediafax.

Business Report:Ajutoare pentru incalzire: Cati bani ofera statul celor ce nu pot plati; Gaze naturale in sudul litoralului, o investitie de 10 milioane euro;Piata auto scade, dar afacerile cu masini raman profitabile

Averea lui Mark Zuckerberg a crescut cu 3,8 miliarde de dolari intr-o saptamana. Averea lui Mark Zuckerberg, co-fondator al Facebook, a crescut cu 3,8 miliarde de dolari dupa ce. Afacerile de jumatate de miliard de euro ale celui mai discret investitor din imobiliare. Incet-incet, omul de afaceri grec Ioannis Papalekas si-a construit un portofoliu de proprietati.

Gorenje estimeaza in Romania vanzari de 13 milioane euro, in crestere cu 10%

Gorenje Romania, importator si distribuitor al produselor electrocasnice cu acelasi nume, parte din grupului sloven Gorenje, mizeaza in acest an pe o crestere a vanzarilor de 10%, la peste 13 milioane de euro.

Erste Group anunta un profit net de 301,2 milioane euro in primul semestru

Erste Group raporteaza, in primul semestru un profit operational de 1,64 miliarde euro, in scadere cu -6,1% fata de 1,75 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, pe fondul reducerii venitului operational, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )