Libnet.ro
UNICEF

16:00

Steaua a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce a invins Petrolul Ploiesti cu 3-0

Antena3 Antena3,
Steaua a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce a invins Petrolul Ploiesti cu 3-0

Steaua Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei la fotbal, miercuri seara, dupa ce a batut Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-0, pe Arena Nationala din Bucuresti. in urma acestei victorii, Steaua a cucerit a. continuă pe Antena3

Steaua a castigat Supercupa Romaniei, dupa 3-0 cu Petrolul Ploiesti: Eliminari, penalty-uri ratate si goluri spectaculoase

Steaua Bucuresti a castigat, miercuri seara, Supercupa Romaniei, dupa ce a invins Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-0, la capatul unei partide extrem de spectaculoase. Steaua a deschis scorul in minutul, 21,.

Steaua castiga Supercupa Romaniei

Campioana Steaua Bucuresti a cucerit, miercuri seara, Supercupa Romaniei dupa ce a invins Petrolul Ploiesti, cu 3-0 3-0), la capatul unui meci decis inca din prima repriza. Nikolici, Szukala si Pintilii au marcat pentru echipa din Ghencea, iar Bourceanu a ratat tot in prima parte o lovitura de la 11 metri.

Steaua castiga clar Supercupa Romaniei

Campioana Steaua Bucuresti a cucerit, miercuri seara, Supercupa Romaniei dupa ce a invins Petrolul Ploiesti, cu 3-0 3-0), la capatul unui meci decis inca din prima repriza. Nikolici, Szukala si Pintilii au marcat pentru echipa din Ghencea, iar Bourceanu a ratat tot in prima parte o lovitura de la 11 metri.

SUPERCUPA ROMANIEI. Dragomir: Steaua si-a aratat clasa.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri seara, dupa Supercupa Romaniei, ca meciul dintre Steaua si Petrolul Ploiesti a fost destul de bun si ca echipa bucuresteana si-a aratat clasa, relateaza Mediafax. A fost un meci destul de bun si Steaua si-a aratat clasa. Si un arbitraj excelent, a spus Dragomir pentru Digi Sport. Citeste si SUPERCUPA ROMANIEI. 4 fani ai Stelei au fost dusi la sectia de politie Dumitru Dragomir a vorbit si despre prestatia noului jucator al Stelei, .

SUPERCUPA ROMANIEI: Steaua - Petrolul, scor 2-0.

Steaua si Petrolul Ploiesti isi disputa, miercuri, Supercupa Romaniei, relateaza Mediafax. In minutul 21 al partidei, Nikolici a marcat un gol in favoarea Stelei. Yamissi a primit un cartonas rosu in minutul 28. In minutul 32, Szukala a marcat un al doilea gol in favoarea Stelei. Citeste si Un suporter al Petrolului a murit dupa ce a cazut din trenul ce aduce galeria la Supercupa Vezi cum va circula metroul, miercuri, cand are loc Supercupa Romaniei .

SUPERCUPA ROMANIEI: Steaua - Petrolul, scor 3-0. Cele mai importante faze LIVE.

Steaua si Petrolul Ploiesti isi disputa, miercuri, Supercupa Romaniei, relateaza Mediafax. Cele mai importante faze ale meciului: A reinceput meciul pe arena nationala. Debutul reprizei este marcat de presingul facut de Steaua la poarta adversa. Pauza: Steaua - Petrolul 3-0 Pintilii inscrie in minutul 42 un gol superb in poarta petrolistilor. Stelistul a trimis mingea in plasa de la marginea careului. Szukala reuseste sa mareasca avantajul Stelei in minutul 32 .

Astazi incepe oficial noul sezon intern: Steaua si Petrolul se intalnesc in Supercupa Romaniei

Noul sezon intern incepe oficial azi, odata cu meciul dintre Steaua si Petrolul Ploiesti din Supercupa Romaniei, care se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 20:45. Cu cinci trofee la activ, Stea.

Circulatie restrictionata in Capitala in zona Arenei Nationale, pentru Supercupa Romaniei

Circulatia rutiera va fi restrictionata miercuri in zona Stadionului National si peste 1. 000 de politisti si jandarmi vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti din Supercupa Romaniei 2013.

SUPERCUPA ROMANIEI. 4 fani ai Stelei au fost dusi la sectia de politie.

Patru suporteri ai echipei Steaua au fost condusi la sectia de politie in urma unor incidente ce au avut loc, miercuri seara, la Arena Nationala din Bucuresti, unde se disputa, incepand cu ora 20. 45, Supercupa Romaniei, a declarat un reprezentant al Jandarmeriei Capitalei, relateaza Mediafax. Citeste si SUPERCUPA ROMANIEI: Steaua - Petrolul, scor 2-0 Un grup mic de suporteri petrolisti a fost atacat de un alt grup de fani ai formatiei Steaua, imediat dupa portile de acces din Bulevardul .

Reghecampf si Contra au prefatat Supercupa Romaniei. Cum vad cei doi antrenori partida, in absenta golgheterilor: unul a fost vandut de Steaua, celalalt a fugit de la Petrolul

Cosmin Contra si Laurentiu Reghecampf, cei doi antrenori de la Petrolul si Steaua, au prefatat in conferinte de presa oficiale duelul celor doua echipe de maine, de pe National Arena. Supercupa Romaniei, primul meci al sezonului, incepe maine, de la ora 20. 45 Pro TV).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )