Libnet.ro
UNICEF

19:30

Steaua cucereste Cupa Ligii dupa prelungiri si un penalty inventat

Online Sport Online Sport,
Steaua cucereste Cupa Ligii dupa prelungiri si un penalty inventat

Finala Cupei Ligii, sezonul 2015/2016, a fost castigata de Steaua in fata Concordiei Chiajna, cu 2-1 0-0, 1-1), dupa 120 de minute. Meciul a avut doua bare, iar Steaua a castigat dupa un penalty incorect acordat. Concordia, o echipa sosita in Romania sambata seara din infernul din Turcia, a intrat in finala Cupei Ligii fara a realiza antrenamentul oficial si a tinut piept Stelei, fiind ingenuncheata de arbitru. continuă pe Online Sport

Steaua a castigat Cupa Ligii, dupa ce a invins cu 2-1 Concordia Chiajna, in prelungiri

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 0-0, 1-1), la finalul prelungirilor, duminica seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, anunta News. ro.

Steaua a castigat Cupa Ligii. A avut nevoie de prelungiri ca sa se impuna cu 2-1 in fata echipei Concordia Chiajna

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 0-0, 1-1), la finalul prelungirilor, duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala.

LIVE Finala Cupei Ligii: Steaua-Concordia Chiajna 1-1 (Prelungiri)

Steaua si Concordia Chiajna se intalnesc, duminica seara, de la ora 20:00, in finala Cupei Ligii, trofeu a carui decernare a fost amanata din cauza programului echipei nationale inaintea EURO 2016. Ilfovenii au ajuns sambata seara in Romania, dupa ce au fost blocati la Istanbul din cauza evenimentelor politice din Turcia. In cele din urma, LPF a anuntat ca finala se va disputa dupa programul anuntat initial.

MINUT cu MINUT Finala Cupei Ligii: Steaua-Concordia Chiajna 2-1 (Prelungiri)

Steaua si Concordia Chiajna s-au intalnit duminica seara, de la ora 20:00, in finala Cupei Ligii, trofeu a carui decernare a fost amanata din cauza programului echipei nationale inaintea EURO 2016. Ilfovenii au ajuns sambata seara in Romania, dupa ce au fost blocati la Istanbul din cauza evenimentelor politice din Turcia. In cele din urma, LPF a anuntat ca finala se va disputa dupa programul anuntat initial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )