Libnet.ro
UNICEF

15:30

Steaua-Dinamo 1-1 / Ionut Negoita ii ironizeaza pe stelisti: Nu ma asteptam sa ne bata cu 5-0. Stoican, foarte dezamagit la finalul derby-ului

Adevărul Adevărul,
Steaua-Dinamo 1-1 / Ionut Negoita ii ironizeaza pe stelisti: Nu ma asteptam sa ne bata cu 5-0. Stoican, foarte dezamagit la finalul derby-ului

Steaua-Dinamo 1-1 / Desi a ironizat Steaua la finalul derby-ului, patronul dinamovist s-a aratat totusi multumit cu egalul obtinut de Dinamo in Ghencea. Pe de alta parte, Stoican a fost foarte dezamagit din cauza ca elevii sai au scapat victoria in ultimele minute ale confruntarii. continuă pe Adevărul

Ionut Negoita, multumit de egal: Ne-am dat sufletul cu Steaua, cum nu fac multe echipe in Liga 1

Ionut Negoita, finantatorul echipei Dinamo, s-a declarat foarte multumit de punctul obtinut in Ghencea si nu a uitat sa-i intepe subtil pe rivalii de la Steaua, afirmand ca jucatorii sai si-au dat sufletul pe teren asa cum nu fac multe echipe din prima liga contra campioanei.

Reghe si MM Stoica prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo: Va fi un spectacol total, cum nu s-a mai vazut de ani buni

Antrenorul si managerul Stelei se asteapta ca suporterii care vor veni pe Ghencea la derby-ul Steaua - Dinamo sa creeze o atmosfera incendiara. in plus, MM Stoica asteapta de la echipa sa o victorie in fata eternei rivale, ceea ce ar imbunatati palmaresul Stelei in confruntarile directe cu Dinamo.

LIVETEXT Steaua - Dinamo, meci cu o cota record. Totul despre Derby de Romania.

Steaua si Dinamo se vor intalni de trei ori in circa o luna si jumatate, prima partida fiind cea de sambata, de la ora 21. 00, disputata in Ghencea. Meciul, care conteaza pentru etapa a XXI-a a Ligii I, este unul in care Dinamo isi doreste sa puna capat seriei de sase infrangeri consecutive in fata marii rivale. LIVETEXT Steaua - Dinamo 1 martie, ora 21:00, difuzare tv: Digi Sport, livetext: romanialibera. ro) Echipele probabile Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - .

Steaua-Dinamo 1-1 / Reghecampf, dur cu elevii sai: Au facut multe greseli. Nu s-au ridicat la nivelul pe care il asteptam

Steaua-Dinamo 1-1 / Tehnicianul Stelei a fost foarte dezamagit la finalul derby-ului cu Dinamo din cauza atitudinii elevilor sai, dar a gasit totusi puterea de a-i felicita pe caini pentru modul cum au jucat in Ghencea.

Mihai Stoica: Halep este stelista, altfel nu am fi invitat-o sa dea lovitura de start la Steaua-Dinamo

Tenismena Simona Halep a fost invitata sa dea lovitura de start la partida Steaua - Dinamo pentru ca este stelista la origini, a declarat managerul general alFCSteaua, MihaiStoica. Nu doar pentru.

LIVE Liga 1 ACS Poli-Sageata (18:00) si Steaua Dinamo (21:00)

Onlinesport transmite sambata, in comentariu LIVE TEXT, cele doua jocuri programate in Liga 1:ACS Poli-Sageata 18:00) si Steaua-Dinamo 21:00). Apasati aici pentru a primi informatii in timp real de la fata locului.

Peste 350 de politisti vor asigura ordinea publica la partida Steaua-Dinamo

Peste 350 de politisti bucuresteni vor actiona, sambata, pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia desfasurarii meciului Steaua - Dinamo. Politistii vor actiona atat pentru.

MINUT cu MINUT Liga 1 ACS Poli-Sageata 1-1 si Steaua-Dinamo 1-1

Onlinesport a transmissambata, in comentariu LIVE TEXT, cele doua jocuri programate in Liga 1:ACS Poli-Sageata 1-1si Steaua-Dinamo 1-1. Apasati aici pentru a primi informatii in timp real de la fata locului.

LIVE Liga 1 Steaua-Dinamo 1-1. Keseru restabileste egalitatea

Onlinesport transmite sambata, in comentariu LIVE TEXT, cele doua jocuri programate in Liga 1:ACS Poli-Sageata 1-1si Steaua-Dinamo 21:00). Apasati aici pentru a primi informatii in timp real de la fata locului.

LIVE Liga 1 Steaua-Dinamo 0-0. Bara Tanase (29), sut senzational Lucian Sanmartean (33)

Onlinesport transmite sambata, in comentariu LIVE TEXT, cele doua jocuri programate in Liga 1:ACS Poli-Sageata 1-1si Steaua-Dinamo 21:00). Apasati aici pentru a primi informatii in timp real de la fata locului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )