Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reghe si MM Stoica prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo: Va fi un spectacol total, cum nu s-a mai vazut de ani buni

Adevărul Adevărul,
Reghe si MM Stoica prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo: Va fi un spectacol total, cum nu s-a mai vazut de ani buni

Antrenorul si managerul Stelei se asteapta ca suporterii care vor veni pe Ghencea la derby-ul Steaua - Dinamo sa creeze o atmosfera incendiara. in plus, MM Stoica asteapta de la echipa sa o victorie in fata eternei rivale, ceea ce ar imbunatati palmaresul Stelei in confruntarile directe cu Dinamo. continuă pe Adevărul

Asteptarile Simonei Halep de la derby-ul Steaua-Dinamo

Simona Halep a fost invitata de clubul Steaua sa dea lovitura de incepere la derby-ul de sambata cu Dinamo si cea mai buna jucatoare de tenis din Romania spune ca vrea sa se bucure de momentul de a fi prezenta pe gazon.

Selectionerul Piturca a anuntat ca va definitiva lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina dupa derby-ul Steaua - Dinamo

Lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina va fi definitivat dupa derby-ul dintre Steaua si Dinamo, de sambata, a anuntat selectionerul Victor Ponta. Jucatorii care au primit instiintari din partea.

Derby-ul Steaua Dinamo scoate in strada peste 350 de politisti

Peste 350 de politisti vor asigura, sambata, ordinea publica si siguranta rutiera cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Dinamo. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua si va incepe la ora 21.

Meci cu risc. Derby-ul Steaua Dinamo scoate in strada peste 1.200 de politisti si jandarmi

Peste 350 de politisti si 900 de jandarmi vor asigura, sambata, ordinea publica si siguranta rutiera cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Dinamo. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua si va incepe la ora 21. 00, iar intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 18.

Liber la torte si fumigene in derby-ul Steaua - Dinamo

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este de parere ca un derby precum cel dintre Steaua si Dinamo ar trebui condimentat si cu un element de culoare din partea suporteri, astfel ca noul sef de la LPF s-a declarat in favoarea folosirii elementelor pirotehnice.

Surpriza mare pentru fani inainte de derby-ul Steaua-Dinamo: Simona Halep va da lovitura de start in Ghencea

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, a fost invitata de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start in marele derby.

Selectionerul Piturca a anuntat ca va definitiva lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina dupa derby-ul Steaua - Bucuresti

Lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina va fi definitivat dupa derby-ul dintre Steaua si Dinamo, de sambata, a anuntat selectionerul Victor Ponta. Jucatorii care au primit instiintari din partea.

Steaua vinde ultimele bilete la derby-ul cu Dinamo

Clubul din Ghencea a anuntat ca va scoate la vanzare, vineri, la casele de bilete de la Stadionul Steaua, ultimele tichete pentru derby-ul de sambata seara cu Dinamo.

Steaua-Dinamo se joaca cu casa inchisa. Cati bani incaseaza stelistii din vanzarea biletelor pentru derby de Romania

Stelistii mizeaza pe sprijinul a 28. 000 de fani la derby-ul cu Dinamo, care se va disputa pe Stadionul Ghencea sambata seara, la ora 21. Toate biletele scoase la vanzare pentru aceasta partida s-au epuizat, iar organizatorii se asteapta la o atmosfera incendiara.

Stoican prefateaza derby-ul cu Steaua: Vreau sa obtinem un rezultat mare

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro de la ora 14:00 conferinta de presa sustinuta de Flavius Stoican inaintea derby-ului cu Steaua de sambata seara. Vedeti mai jos ce a declarat tehnicianul dinamovist.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )