Libnet.ro
UNICEF

00:07

Steaua este din nou CAMPIOANA, desi nu a reusit sa castige la Iasi

Antena3 Antena3,
Steaua este din nou CAMPIOANA, desi nu a reusit sa castige la Iasi

Steaua este campioana Ligii I, pentru a treia oara consecutiv, dupa o ultima etapa dramatica, in care ASA Targu Mures nu a speculat semi-esecul campionilor. Elevii lui Constantin Galca aveau nevoie de victorie. continuă pe Antena3

Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat din nou avizul ca Delta Bucurestiului sa capete statutul de parc natural

Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat din nou avizul, joi, ca Delta Bucurestiului, fostul lac Vacaresti cu o suprafata de 183 de ha, sa capete statutul de parc natural. CGMB si-a dat si anul trecut, in aprilie, acordul ca aceasta zona sa devina parc natural, insa hotararea a fost atacata de Prefectura ca ar fi fost aprobata ilegal.

IJ: Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, prin afirmatiile publice

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, dupa ce a spus la un post de televiziune ca Inspectia Judiciara si CSM au devenit o maciuca care se aplica in gura oricarei persoane vorbeste despre actul de.

Traian Basescu si Kelemen Hunor au afectat din nou independenta Justitiei

Inspectia Judiciara a constatat din nou ca fostul presedinte Traian Basescu si deputatul UDMR Kelemen Hunor au afectat independenta justitiei, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Tamara Manea.

Myleene Klass, din nou singura. S-a despartit de iubit dupa un an de relatie

Myleene Klass, din nou singura. S-a despartit de iubit dupa un an de relatie.

Steaua este campioana Romaniei, pentru al treilea an consecutiv! Drama, la Targu Mures

Steaua a castigat al treilea titlu consecutiv, in ultima etapa a Ligii I, in urma rezultatelor de joi seara. Echipa lui Galca a remizat pe terenul lui CSMS, in timp ce ASA a pierdut cu Otelul.

Steaua este campioana Romaniei, pentru al treilea an consecutiv! Drama la Targu Mures

Steaua a castigat al treilea titlu consecutiv, in ultima etapa a Ligii I, in urma rezultatelor de joi seara. Echipa lui Galca a remizat pe terenul lui CSMS, in timp ce ASA a pierdut cu Otelul.

Steaua CSM Exim Bank, campioana si vice-campioana nationala la juniori

Daca la seniori, Steaua CSM Exim Bank s-a clasat pe locul 4, dupa ce s-a luptat tot sezonul de la egal la egal cu CSU Ploiesti, BC Mures si Energia Tg. Jiu, la juniori rezultatele echipei au fost si mai bune.

Danielle Lloyd si-a sters tatuajul dedicat fostului sot. Acum iubeste din nou

Viata merge mai departe. Iar Danielle Lloyd este constienta de acest lucru. Fosta Miss Anglia a postat o fotografie pe Instagram, unde le arata fanilor ca tatuajul realizat ca un tribut pentru fostul ei sot, Jamie.

Pretul futures al petrolului, din nou pe minus

Dupa sedinta terna de luni, incheiata cu un volum de numai 22 de contracte, reluarea activitatii pe pietele externe din SUA, Anglia, Germania si chiar Hong-Kong a dat un usor imbold pietei derivatelor de la Sibiu. Astfel, dupa jumatate de sedinta, aceasta se lauda cu 48 de contracte avand o valoare de 374. 139 lei.

Lovitura pentru Dacia: mini Sandero, din nou infirmata. Ce spune Ghosn despre Kwid

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan, a anuntat ca modelul Kwid nu va fi comercializat si sub marca Dacia, dupa ce citadina a fost lansata pe piata din India sub logo-ul Renault.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )