Libnet.ro
UNICEF

23:00

Steaua joaca fara spectatori un meci din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Steaua joaca fara spectatori un meci din Liga 1

Comisia de Disciplina a hotarat sa suspende terenul echipei Steaua pentru o partida din Liga 1 din cauza scandarilor rasiste ale suporterilor la meciul cu Concordia Chiajna. continuă pe Online Sport

Steaua, un meci fara spectatori si amenda pentru scandarile galeriei la partida cu Concordia

Steaua Bucuresti a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF siva juca un meci fara spectatori in Liga I, dupa incidentele de la partida cu formatia Concordia Chiajna. De asemenea, Steaua a.

Steaua, un meci fara spectatori si amenda de 70.000 lei dupa partida cu Chiajna

Steaua Bucuresti a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF dupa incidentele de la meciul cu Concordia Chiajna, castigat cu 1-0, in deplasare. Campioana va juca un meci fara spectatori si va avea de achitat si o amenda.

Concordia Chiajna - Steaua Bucuresti, scor 0-1, in Liga I

Echipa Steaua Bucuresti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), formatia Concordia Chiajna, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Tanase, in.

Rapid-Ceahlaul 1-1, in ultimul meci din etapa a 14

Rapid si Ceahlaul au remizat, 1-1, in Giulesti, in ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii intai.

Telex din lumea sportului: de ce Steaua Brasov se va juca fara spectatori si ce jucatoare va antrenata de Fissette

Comisia de Disciplina a luat masuri dure dupa manifestarile huliganice din timpul jocului Chiajna Steaua, iar fostul antrenor al Simonei Halep e pe cale sa bata palma cu o jucatoare din Germania.

Steaua CSM EximBank, singura echipa neinvinsa in Liga Nationala de Baschet

Desi areun meci mai putin disputat, Steaua CSM EximBank ramane in continuare singura echipa neinvinsa din Liga Nationala de Baschet.

Chipciu si-a prelungit contractul cu Steaua. Numarul 7 este talismanul din Ghencea

Alexandru Chipciu a semnat prelungirea contractului cu echipa din Ghencea, dupa 3 sezoane petrecute la campioana Romaniei. Mijlocasul declara ca talismanul sau este numarul pe care il poarta pe spate.

FRF a aprobat introducerea fair-play-ului financiar pentru cluburile din Liga I

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat in sedinta de luni introducerea fair-play-ului financiar pentru Liga I, care prevede monitorizarea cluburilor in ceea ce priveste datoriile restante.

FRF adopta fair play-ul financiar pentru echipele din Liga I

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat introducerea fair-play-ului financiar pentru Liga I, care prevede monitorizarea cluburilor in ceea ce priveste datoriile restante catre alte grupari si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )