Libnet.ro
UNICEF

08:15

Steaua - Pandurii 1-1: Astra a devenit noua campioana a Romaniei. Giurgiu, al 13-lea oras in care ajunge titlul

Adevărul Adevărul,
Steaua - Pandurii 1-1: Astra a devenit noua campioana a Romaniei. Giurgiu, al 13-lea oras in care ajunge titlul

Oficialii ros-albastrilor au tot incercat sa puna presiune pe adversarele giurgiuvenilor, in incercarea de a impiedica trupa pregatita de Marius Sumudica. Degeaba! Steaua a fost echipa care s-a impiedicat, facand ca lupta pentru locul 1 sa se incheie. continuă pe Adevărul

Steaua - Pandurii 1-1: Astra a devenit noua campioana a Romaniei. Giurgiu, al 14-lea oras in care ajunge titlul

Oficialii ros-albastrilor au tot incercat sa puna presiune pe adversarele giurgiuvenilor, in incercarea de a impiedica trupa pregatita de Marius Sumudica. Degeaba! Steaua a fost echipa care s-a impiedicat, facand ca lupta pentru locul 1 sa se incheie.

Liga 1 Astra Giurgiu este noua campioana a Romaniei/ Steaua-Pandurii 1-1

FC Steaua Bucuresti nu a reusit decat un rezutat de egalitate pe teren propriu in fata celor de la Pandurii Tg-Jiu, scor 1-1, iar Astra Giurgiu este noua campioana a Romaniei la fotbal. Elevii lui Sumudica mai au doua partide de disputat, dar si un avans de 5 puncte in fata Stelei, care mai are un singur meci de jucat.

Steaua termina la egalitate cu Pandurii. Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Pentru prima data in istorie Astra Giurgiu este campioana Romaniei, titlu obtinut matematic cu o etapa inaintea finalului de sezon, dupa ce Steaua si Pandurii au incheiat la egalitate, scor 1-1.

Steaua face remiza cu Pandurii si Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Astra Giurgiu este virtual campioana a Romaniei la fotbal, dupa ce Steaua Bucuresti a terminat la egalitate cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1 0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala,.

MINUT cu MINUT LIGA 1, Steaua - Pandurii 1-1

Steaua remizeaza cu Pandurii si Astra Giurgiu este noua campioana a Romaniei inaintea ultimelor doua meciuri pe care le mai are de disputat in acest sezon.

100 de politisti, la meciul Steaua-Pandurii

Peste 100 de politisti vor actiona duminica pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia desfasurarii pe Arena Nationala a meciului dintre echipele F. Steaua Bucuresti si C. Pandurii Lignitul Targu Jiu, din Liga I.

Fara spectatori in peluze la Steaua-Pandurii

Oficialii clubului Steaua au decis sa nu comercializeze bilete la cele doua peluze ale Arenei Nationale pentru meciul cu Pandurii de duminica seara 20:30).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )