Libnet.ro
UNICEF

05:00

Steaua ramane in spatele lui ASA, dupa 2-2 in compania Chiajnei

Online Sport Online Sport,
Steaua ramane in spatele lui ASA, dupa 2-2 in compania Chiajnei

Campioana in exercitiu a Ligii 1 a ratat sansa revenirii pe primul loc in clasament, dupa remiza spectaculoasa inregistrata, duminica seara, scor 2-2, in compania celor de la Concordia Chiajna. A fost o seara de poveste pentru arbitrul sinucigas Sebastian Coltescu, care a dictat usor, inimaginabil de usor, doua lovituri de pedeapsa, transformate de Stanciu si Boldrin. Apoi, Concordia a intrat in avantaj dintr-o lovitura libera cum numai Coltescu putea acorda. Inexistenta, desigur. Iancu a inscris singurul gol regulamentar, sa ii spunem, cu un sut frumos, bara-gol, din pasa lui Cristi Tanase. continuă pe Online Sport

Steaua ramane in spatele lui ASA, 2-2 in compania Chiajnei

Campioana in exercitiu a Ligii 1 a ratat sansa revenirii pe primul loc in clasament, dupa remiza spectaculoasa inregistrata, duminica seara, scor 2-2, in compania celor de la Concordia Chiajna. A fost o seara de poveste pentru arbitrul sinucigas Sebastian Coltescu, care a dictat usor, inimaginabil de usor, doua lovituri de pedeapsa, transformate de Stanciu si Boldrin. Apoi, Concordia a intrat in avantaj dintr-o lovitura libera cum numai Coltescu putea acorda. Inexistenta, desigur. Iancu a inscris singurul gol regulamentar, sa ii spunem, cu un sut frumos, bara-gol, din pasa lui Cristi Tanase.

Simona Halep ramane locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova rateaza calificarea in finala Madrid Open

Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa vineri de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4, scrie Digi 24. Astfel, Sarapova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )