Libnet.ro
UNICEF

23:30

Stefan Banica, tata pentru a treia oara! Cand va naste Lavinia Pirva

Playtech Playtech,
Stefan Banica, tata pentru a treia oara! Cand va naste Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr. va fi tata pentru a treia oara. Sotia artistului, Lavinia Pirva, urmeaza sa nasca peste aproximativ o luna, iar cei doi parinti abia asteapta sa isi mareasca familia. Stefan a vorbit despre evenimentul mult asteptat si despre proiectele de care se ocupa in prezent. Astept cu mare drag si mare dragoste. Ca [] . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: E ADEVARAT, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica jr a anuntat la finalul anului trecut ca urmeaza sa devina tata pentru a treia oara. Fericitul anunt a fost facut de artist chiar pe scena Salii Palatului, in timpul unuia dintre concertele sa.

DIN PACATE vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Stefan Banica jr se pregateste sa devina tata pentru a treia oara. Artistul a facut fericitul anunt la finalul anului trecut, in timpul unuia dintre concertele sale de Craciun de la Sala Palatului, chiar.

Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica Jr. a anuntat, in timpul unui concert tinut la Sala Palatului, ca va deveni din nou tata.

Totul E ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Desi are un program extrem de incarcat acesta respecta cu sfintenie un obicei: intotdeauna petrece sarbatorile alaturi de.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e intregul adevar: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, insa intotdeauna a fost extrem de discret in privinta vietii personale. Tocmai de aceea, cantaretul a ales sa-si sarbatoreasca.

Stefan Banica Jr. A FACUT ANUNTUL: Da, este vorba de NASTEREA primului sau copil cu Lavinia Pirva! Fanii sunt coplesiti...

Stefan Banica Junior a marturisit ca este emotionat si nerabdator sa-l cunosca pe cel de-al treilea copil al sau pe care i-l va darui actuala sa partenera de viata, Lavinia Pirva. intr-un interviu.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca vrea sa aiba un copil. Asta dupa ce s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei si pentru copiii concurentilor veniti la X Factor.

Cornel Ilie va deveni tata pentru a doua oara FOTO

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie 42 de ani), va deveni tata pentru a doua oara. Eliza Ilie 31 de ani), cea care i-a devenit sotie acum patru ani, ii va darui inca un copil.

SUA: Rolul principal din opera Don Giovanni, interpretat pentru prima oara de un bariton transgender

Premiera unei montari cu Don Giovanni de Wolfgang Amadeus Mozart pe scena Operei din Tulsa prezinta prima data pentru opera americana o solista transgender in rolul principal, potrivit Reuters, citata de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )