Libnet.ro
UNICEF

19:31

STENOGRAME Primarul Nichita a apelat la un interlop din clanul Corduneanu pentru a-si identifica amanta

Adevărul Adevărul,
STENOGRAME Primarul Nichita a apelat la un interlop din clanul Corduneanu pentru a-si identifica amanta

Detallii incredibile apar in dosarul in care primarul Gheorghe Nichita a fost retinut pentru 24 de ore. La dosar sunt atasate mai multe interceptari care demonstreaza cum edilul Iasului a transformat Politia Locala in propria echipa de investigatii. continuă pe Adevărul

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala: Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor sa-i sperie prietenii acesteia (VIDEO)

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala. Gheorghe Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor care aveau misiunea de a-i speria prietenii acesteia, informeaza B1 TV. Iubita edilului este.

Avocata din Vaslui, iubita proxenetului Cap de porc, din clanul Corduneanu, arestata preventiv

Avocata Alina Scafaru 35 ani), iubita interlopului iesean Florin Rotariu, cunoscut ca fiind membru al clanului Corduneanu din Iasi, a fost arestata preventiv marti noapte, printr-o decizie a judecatorilor Curtii de Apel Iasi.

INTERCEPTARI. Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, lucra cu clanul Cordunenilor, pentru a-si urmari amanta

Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, se folosea de temutii interlopi din clanul Cordunenilor pentru a-i intimida pe barbatii din jurul amantei. Transcriptul discutiilor care dovedeste lucrul acesta.

INTERCEPTARI. Primarul Nichita ii punea pe politisti sa-i urmareasca amanta prin Iasi: Vezi cum putem sa aflam cam pe unde ar fi. Stim traseele,nu?

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, isi spiona amanta cu ajutorul sefilor Politiei locale si chiar i-a pus pe membrii clanului Cordunenilor sa ii sperie prietenii. El ii suna pe politisti si le cerea sa urmareasca diverse persoane, sa verifice numerele masinilor cu care se deplasau si chiar sa se intereseze despre trecutul lor. Nichita ii platea pe politistii locali pentru aceste servicii din bani publici.

INTERCEPTARI. Primarul Nichita scapa de arest. Va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce i-a pus pe politistii ieseni sa-i spioneze amanta prin oras

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost eliberat de instanta Tribunalului Bucuresti, care a respins cererea de arestare a DNA. Instanta a dispus punerea sub control judiciar a edilului. El isi spiona amanta cu ajutorul sefilor Politiei locale si chiar i-a pus pe membrii clanului Cordunenilor sa ii sperie prietenii.

Nichita, baronul-spion din PSD. Cum a transformat Politia Locala din Iasi in serviciul sau de spionaj

Gheorghe Nichita, primarul PSD al Iasilor, adus la Bucuresti cu duba DNA, risca RETINEREA pentru abuz in serviciu. Nichita ar fi transformat Politia Locala, din directa sa subordine, in serviciu personal de spionaj, spun surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )