Libnet.ro
UNICEF

17:15

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Antena3 Antena3,
Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si. continuă pe Antena3

Raport ingrijorator: Jucariile sunt cele mai periculoase produse vandute in UE

Cel mai recent raport al Comisiei Europene releva faptul ca jucariile sunt cele mai periculoase vandute in UE. Acestea aveau in compozitie materiale toxice, fie puteau produce rani copiilor. Si bijuteriile au avut un grad de periculozitate ridicat.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Aglomeratie pe sosele, la revenirea din minivacanta de Paste. Unde sunt cele mai mari probleme in trafic

Minivacanta de Paste si de 1 Mai s-a incheiat, asa ca toata lumea se indreapta acum spre casa, ceea ce inseamna aglomeratie pe sosele .

Care sunt cele mai bune condimente pentru masa pascala

Dau gust mancarii, dar au si efecte terapeutice. Specialistii in nutritie ne spun ce condimente sa punem in mancare, astfel incat sa nu avem probleme dupa mesele copioase din zilele de sarbatoare.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Studiu: Care sunt cei mai populari candidati la Primaria Capitalei cu cei mai multi sustinatori pe Facebook

Un studiu realizat de Infopolitic arata ca Gabriela Firea, Bogdan Diaconu si Nicusor Dan conduc topul celor mai populari candidati la Primaria Capitalei, pe retelele de socializare.

Cele mai ciudate muzee din Romania. in Gorj exista un muzeu al crucilor, iar in Harghita, un spatiu dedicat palariilor din paie

In Romania exista o serie de muzee cu o tematica aparte, care sunt mai putin cunoscute si nu sunt incluse in circuitele turistice.

Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Automobilele ecologice castiga, in tarile dezvoltate, tot mai multa popularitate in fata celor clasice, cu combustie interna. Inovatiile si perfectionarile tehnologice au demodat masinile electrice privite, acum cativa ani, drept mofturi scumpe, atat cat sa poata fi accesibile pentru orice roman din clasa de mijloc. Iata care sunt cele mai ieftine masini electrice second-hand.

Utile: Cum afli daca esti sanatos in 30 de secunde; Stii cum sa alegi vinul pentru masa de Paste?; Scapa de matreata cu suc de lamaie

La ce sa fiti atenti cand cumparati carne de miel. Oferta bogata a comerciantilor, in apropierea. Care sunt cele mai bune condimente pentru masa pascala. Dau gust mancarii, dar au.

Universitatile din Canada, cele mai mici taxe din tarile vorbitoare de engleza

Absolventii Universitatilor din Marea Britanie au datoriile cele mai mari la finalul studiilor, in comparatie cu absolventii universitatilor din alte tari vorbitoare de engleza, arata un raport al organizatiei de caritate educationala Sutton Trust, potrivit publicatiei The Guardian. Absolventii Universitatilor din Canada au datoriile cele mai mici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )