Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

RETETE DE PASTE. Cele mai bune RETETE DE PASTE. Cum sa faci friptura perfecta de miel si placinte

Potrivit bucatarilor cu experienta, de pe masa de Paste nu pot sa lipseasca friptura de miel si tarta cu branza dar, intotdeauna cele mai simple preparate sunt si clee mai.

Seara magica in amintirea unei reusite istorice: cele mai bune echipe ale Stelei se intalnesc in onoarea lui Mihai Nesu

Asociatia George Ogararu pentru Cultura si Sport si CSA Steaua le dau intalnire tuturor celor care vor sa sarbatoreasca ziua de 7 mai 1986 - aniversarea castigarii Cupei Campionilor Europeni de catre singura echipa romaneasca.

Care sunt cele mai bune condimente pentru masa pascala

Dau gust mancarii, dar au si efecte terapeutice. Specialistii in nutritie ne spun ce condimente sa punem in mancare, astfel incat sa nu avem probleme dupa mesele copioase din zilele de sarbatoare.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

Cele mai bune solutii pentru a scapa de porii dilatati. Ce se intampla cu tenul nostru daca nu este curatat zilnic

Porii dilatati si punctele negre sunt afectiuni care apar de la praf, frig, caldura, traspiratie execesiva, dar si vara, de la razele puternice ale soarelui.

Cele mai bune condimente pentru masa de Paste

Dau gust mancarii, dar au si efecte terapeutice. Medicul Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, ne spune ce condimente sa punem in mancare, astfel incat sa nu av.

Universitatile din Canada, cele mai mici taxe din tarile vorbitoare de engleza

Absolventii Universitatilor din Marea Britanie au datoriile cele mai mari la finalul studiilor, in comparatie cu absolventii universitatilor din alte tari vorbitoare de engleza, arata un raport al organizatiei de caritate educationala Sutton Trust, potrivit publicatiei The Guardian. Absolventii Universitatilor din Canada au datoriile cele mai mici.

Top 10 bancuri cu ciobani. Ce zic ciobanii cand se descalta? A mai trecut un an

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema.

Albe sau galbene? Care oua sunt mai bune pentru masa de paste?

In jurul oualor planeaza mai multe mituri cu privire la care sunt mai bune in functie de culoarea cojii si a galbenusului. Ouale de casa provenite din mediul rural sunt considerate mai bune decat cele din supermarketuri, dar in aceeasi masura specialistii afirma ca acestea reprezinta mai multe riscuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )