Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stirile Pro TV: Cum a gasit un roman bilete de avion pentru Italia cu doar 19 BANI pentru 2 persoane

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV: Cum a gasit un roman bilete de avion pentru Italia cu doar 19 BANI pentru 2 persoane

Pentru ca este pasionat de calatorii, Sorin Rusi s-a transformat in vanator de bilete ieftine. Si este foarte bun. continuă pe Hotnews

Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, aparitie surpriza in serialul de la PRO TV: Bunicul mi-a spus sa ma fac actor, ca sunt prea frumos

Nepotul regretatului Ilie Balaci a avut o aparitie surpriza, in cadrul unui serial de la PRO TV. Tanarul seamana destul de mult cu fotbalistul si apare alaturi de Aida Economu, in noua productie, lansata cu o luna in urma, pe micul ecran. Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, aparitie surpriza in serialul de la PRO TV .

Monica Barladeanu, declaratie controversata, la PRO TV: Sunt insarcinata! Nici sa nu te gandesti!

Monica Barladeanu a fost invitata la emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV si a luat pe toata lumea din surprindere in momentul in care a spus ca este insarcinata. A fost vorba doar despre o gluma, o aluzie facuta cu privire la zvonurile din ultimii ani, potrivit carora actrita ar fi insarcinata. Monica .

SOC la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI!

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! El estecel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV. Actorula povestit cum a ajuns sa.

Ce face George Buhnici, de cand nu mai lucreaza la PRO TV. Schimbare majora

Dupa 15 ani, prezentatorul a renuntat la televiziune pentru digital. Cum este viata lui acum, de cand nu mai lucreaza la PRO TV? Ce face George Buhnici acum? Pasionat vesnic de tehnologie, George Buhnici, prezentatorul emisiunii iLikeIT, a plecat de la PRO TV dupa ce a lucrat timp de 15 ani acolo. Dupa opt ani .

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Visuri la Cheie, 6 noiembrie, la PRO TV. Dragos Bucur prezinta povestea lui Alexandru, baietelul care sufera de autism si ADHD

O noua editie a emisiunii Visuri la Cheie este difuzata, miercuri, 6 noiembrie, de postul de televiziune Pro TV. Dragos Bucur prezinta povestea lui Alexandru, un baietel de 9 ani care locuieste cu mama lui si care sufera de autism si ADHD. Echipa de arhitecti transforma apartamentul celor doi intr-o locuinta de vis. Echipa Visuri .

Cum a ajuns sa arate astazi Cosmina Pasarin. Fosta ispita de la PRO TV, de nerecunoscut

Cosmina Pasarin poate fi zarita la evenimentele mondene din Romania la care mai participa si alte vedete autohtone. La 37 de ani, fosta ispita de la Pro TV se bucura de celebritate si chiar daca nu mai apare la televizor este foarte cunoscuta si a devenit intre timp organizator de nunti. Cosmina Pasarin a devenit .

Nume surpriza in noul sezon Vlad! A fost personaj principal in Fructul Oprit la Antena 1, iar acum joaca in serialul de la PRO TV

Inca un actor se alatura echipei care interpreteza rolurile personajelor din Vlad, serialul difuzat de postul de televiziune Pro TV. Adrian Titieni va interpreta rolul lui Iordache in noul sezon care va fi difuzat la inceputul anului 2020. Iordache este fostul partener de afaceri al lui Cezar si cel care i-a omorat copiii. Adrian Titieni .

Mihaela Radulescu a dat lovitura! Pe ce contract impresionant a pus mana. Ce urmeaza sa faca la PRO TV

Mihaela Radulescu este in continuare o vedeta atractiva pentru postul de televiziune Pro TV, care i-a oferit un contract impresionant pentru a aparea in mai multe emisiuni care s-au filmat in aceasta toamna. Mihaela a filmat pentru Ferma Un nou inceput, MasterChef, La Maruta si Vorbeste Lumea si a obtinut o suma impresionanta de .

Bobita din Las Fierbinti, mesaj inedit pentru o celebra jucatoare de tenis. Fanii au izbucnit in ras cand au vazut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, este un actor care traieste pentru a glumi, cum este si in acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucatoare de tenis. Bobita din Las Fierbinti i-a lasat un mesaj inedit unei jucatoare de tenis Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy si prezentator TV, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )