Libnet.ro
UNICEF

10:15

Stirile ProTV: Autocarul din Calarasi, tarat 52 de metri de tornada. Imagini filmate in interior

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Autocarul din Calarasi, tarat 52 de metri de tornada. Imagini filmate in interior

Autocarul luat de tornada, marti, in Calarasi, a fost supus unei expertize tehnice. continuă pe Hotnews

Imaginile distrugerilor provocate de tornada din Calarasi. S-a ales praful de tot

Tornadacare s-a format in apropierea localitatii Drajna din Calarasi a facutnumeroase pagube in gospodariile din zona. Mai multe case au ramas fara acoperisuri, iar localnicii spun ca.

Meteorolog despre tornada din Calarasi: Nu trebuie sa ne panicam, pentru ca sunt fenomene care se intampla / Norocul nostru este ca in general nu s-au produs in zone populate

Meteorologii spun ca tornada filmata marti de mai multi soferi in zona localitatii Drajna din Calarasi nu reprezinta motiv de panica, pentru ca astfel de fenomene se intampla in perioada cu vreme instabila, dar tornada nu este un fenomen care sa se produca frecvent.

Stirile ProTV: Reactia unei turiste din Vama Veche, intrebate daca tanarul care a venit langa ea are succes

Pe litoral, petrecerile nu se mai opresc. Zona de nord a fost, sambata noapte, o explozie de muzica si lumini. Mii de tineri s-au distrat in cluburile din.

Imagini incredibile cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi - VIDEO

Radu Tudor a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, imagini in premiera cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi. Un autocar s-a rasturnat.

Ministerul Muncii, proiect de HG pentru sprijinirea oamenilor afectati de tornada din Calarasi

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale va initia un proiect de Hotarare de Guvern HG) pentru sprijinirea oamenilor afectati de tornada din Calarasi. in acest context, ministrul Muncii, Marius Budai, a.

Raed Arafat, explicatii de ce sistemul RO-ALERT nu a anuntat tornada din Calarasi

Raed Arafat a raspums criticilor potrivit carora Ro-Alert ar fi trebuit sa avertizeze populatia cu privire la tornada de marti din Calarasi si precizeaza ca sistemul nu depisteaza singur fenomenele.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

Stirile ProTV: AFP - Dilema medicilor romani care lucreaza in Marea Britanie - intoarcerea acasa sau ramanerea in Regat

Dupa ani de exod al medicilor din Romania spre Marea Britanie si alte tari din UE, sistemul medical romanesc spera sa retina in tara personalul din domeniul sanatatii, in special datorita Brexitului, noteaza AFP intr-un amplu comentariu duminica.

Imagini incredibile din autocar in momentul in care a fost luat pe sus de tornada din Calarasi - VIDEO

Radu Tudor a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, imagini in premiera cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi. Un autocar s-a rasturnat.

Ministrul Muncii pregateste ajutoare pentru cei afectati de tornada din Calarasi

Ministrul Muncii, Marius Budai, spune ca pregateste o Hotarare de Guvern pentru acordarea de ajutoare pentru persoanele afectate de tornada din judetul Calarasi. Proiectul de Hotarare ar urma sa fie aprobat in sedinta de Guvern de saptamana viitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )