Libnet.ro
UNICEF

06:45

Stirile ProTV: Imagini incredibile. Strazile din Guadalajara, acoperite cu gheata la 30 de grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Imagini incredibile. Strazile din Guadalajara, acoperite cu gheata la 30 de grade Celsius

Sase suburbii din orasul mexican Guadalajara au fost acoperite cu un strat gros de gheata dupa o furtuna puternica, in care a plouat inclusiv cu grindina. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Porumb fiert, luat din gunoi si vandut pe plaja. Suntem de la tara, mancam de toate

Sute de turisti isi pun zilnic sanatatea in pericol, atunci cand cumpara alimente de la vanzatorii ambulanti de pe plaja. Nimeni nu stie in ce conditii sunt preparate gogosile, placintele sau porumbul fiert.

Digi24: Imagini incredibile. Cum se asfalteaza intr-o comuna din Dolj

Imagini incredibile intr-o comuna din Dolj au devenit virale pe internet. Din imagini, mai multi muncitori ar turna asfalt direct pe pamant.

FOTO VIDEO Mexic: Strazile din Guadalajara au fost acoperite cu un strat de gheata de 1,5 metri, in urma unei furtuni violente

Sase suburbii ale orasului mexican Guadalajara au fost acoperite cu un strat gros de gheata, in urma unei puternice furtuni cu grindina, scrie BBC.

Stirile ProTV: Casele bucovinene din lemn, comandate in toata Europa. Costa doar 20.000 de euro

Vestitele case bucovinene din lemn au ajuns cunoscute in toata lumea. Strainii le prefera pentru izolarea termica si fonica, dar si pentru confort, spun mesterii, incantati ca au numeroase comenzi.

Stirile ProTV: Moment socant intr-un parc de distractii, dupa ce un leagan urias s-a prabusit. VIDEO

O tanara de 19 ani si-a pierdut viata, intr-un parc de distractii din orasul Jizzakh din Uzbekistan, dupa ce un leagan urias s-a desprins de la inaltime si s-a prabusit la pamant.

Stirile ProTV: Dancila a fost ironizata dupa ce a felicitat tinerii pentru meci: Cat e leusteanul?

Cei mai importanti oameni politici din Romania, presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, nu au ratat ocazia de a transmite felicitari jucatorilor din nationala de tineret, dupa meciul de joi cu Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )