Libnet.ro
UNICEF

08:30

Stirile ProTV: Statiunea care arata ca acum 50 de ani. Primaria se chinuie de 5 ani sa termine 8 strazi

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Statiunea care arata ca acum 50 de ani. Primaria se chinuie de 5 ani sa termine 8 strazi

Mergem la Targu Ocna, unde corpul de Control al Ministerului Dezvoltarii vrea sa stie cum a fost posibil ca timp de 5 ani primaria din statiune sa nu fie in stare sa termine 8 strazi. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Cum a fost lovit in cap de un glont tanarul din Gorj (ANIMATIE GRAFICA)

Parchetul Militar face verificari dupa ce un barbat de 22 de ani din Gorj a fost lovit in cap de un glont tras, cel mai probabil, dintr-un poligon in care se antrenau jandarmii.

Stirile ProTV: Descoperire socanta in casa unui medic ce a facut zeci de mii de avorturi

Ramasitele a peste 2. 000 de fetusi morti au fost gasite in locuinta unui medic din Statele Unite, decedat pe 3 septembrie, care mai bine de 40 de ani se ocupase de intreruperi de sarcina.

Stirile ProTV: Fost angajat Google: Robotii ucigasi ar putea declansa un razboi fulgerator

Un fost angajat Google, care a demisionat in urma unui proiect privind dronele militare, a avertizat ca Inteligenta Artificiala ar putea porni accidental un razboi.

Stirile ProTV: Reactia Vioricai Dancila cand Alex Dima o intreaba despre saracia din judetul Teleorman

Judete la stapan, partea III. Teleormanul e in Romania! Asta vrea sa se stie premierul Viorica Dancila, care spune ca multi bani s-au investit in judetul in care a fost aleasa. Pe teren insa, investitiile nu prea se vad.

inchisoare pentru cei care nu platesc datoriile la stat. Propunerea lui Teodorovici care arata disperarea guvernarii PSD

Eugen Teodorovici a depus, in cursul zilei de vineri, un proiect de act normativ conform caruia cei care nu platesc datoriile la stat vor vedea cum este in inchisoare. Iata care este termenul scadent, inainte de retinere, si cati ani de pedepsa vor primii datornicii. Ce spune ministrul Finantelor? inchisoare pentru cei datornici la stat .

Varsta de pensionare, din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia oamenilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata, potrivit romaniatv. net.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )