Libnet.ro
UNICEF

18:00

Stocul de spatii de birouri moderne din Capitala creste in 2019 si in 2020 cu peste 500.000 mp

România Liberă România Liberă,
Stocul de spatii de birouri moderne din Capitala creste in 2019 si in 2020 cu peste 500.000 mp

Stocul de spatii de birouri moderne din Bucuresti va creste in 2019 si in 2020 cu peste 500. 000 metr. continuă pe România Liberă

O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala. Bataie cu bate si impuscaturi, in Piata Constitutiei

Bataie cu bate si impuscaturi, duminica seara, 29 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala, in fata Parlamentului si la cativa pasi de sediul SRI. Un barbat a murit, in timp ce altul a ajuns la spital, grav ranit. O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala Cativa tineri s-au luat la bataie, duminica .

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza.

Un coleg al politistului din Capitala care a agresat o tanara, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi incercat sa il acopere Agresiunea a avut loc chiar in masina institutiei

Politistul de 28 de ani din Capitala a agresat o tanara practicanta de la Scoala de Politie Campina chiar in masina institutiei. Un coleg al politistului ar fi incercat sa il acopere pe agresor si a fost pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa, spun surse apropiate anchetei, relateaza Mediafax.

Statul ar putea desfiinta ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comert 2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a analizat posibilitatea de a renunta la editia 2019 a programului Comert, prin care firmele mici si mijlocii puteau primi fonduri nerambursabile de maximum 250. 000 de lei fiecare 52. 000 euro), dar nu a fost luata o decizie finala, a declarat, luni, un oficial al institutiei.

Presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-bancari: Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor va creste in 2019 si 2020

Trendul ascendent al Indicelui de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) va continua anul acesta si in 2020 intr-un ritm mult mai impredictibil si mai fluctuant decat o face ROBOR-ul, a declarat luni, pentru Agerpres, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), Iancu Guda. El a mai spus ca frecventa unor evenimente negative si probabilitatea lor creste pe masura ce escaladeaza tensiunile comerciale dintre SUA si China, Germania fiind pe punctul de a intra in recesiune, iar productia industriala din majoritatea tarilor inregistreaza minime istorice.

Bilant negru si noapte alba pentru politistii si medicii din Capitala. ACCIDENT GROAZNIC, dupa o intrecere intre mai multi soferi (VIDEO)

Imaginile diminetii vin din Capitala! Doi soferi s-ar fi luat la intrecere pe Bulevardul Libertatii, langa Casa Poporului. Martorii povestesc ca au pierdut controlul asupra volanului si au lovit alte cinci.

BOMBA PE PATRU ROTI! O vedeta a gonit nebuneste pe strazile din Capitala, la ceas de seara! Cand a coborat de la volan, martorii au inlemnit (GAERIE FOTO-VIDEO)

Atentie! Vedeta vitezomanala volan! CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN STARE GRAVA! SALMAN KHAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) indragitul fotbalist de la FCSB,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )