Libnet.ro
UNICEF

19:15

Stoica: Am informatii potrivit carora Dan Petrescu ar fi semnat in China si am auzit ca CFR l-a contactat pe Edi Iordanescu

Adevărul Adevărul,
Stoica: Am informatii potrivit carora Dan Petrescu ar fi semnat in China si am auzit ca CFR l-a contactat pe Edi Iordanescu

Oficialul FCSB Mihai Stoica a declarat, joi, ca are informatii potrivit carora tehnicianul rivalei CFR Cluj s-ar fi inteles cu un club din China si ca a auzit ca gruparea clujeana l-ar fi contactat pe Edward Iordanescu pentru a prelua postul de antrenor principal. continuă pe Adevărul

Dan Petrescu si-a prelungit contractul cu CFR Cluj pana in 2020

Dan Petrescu 50 de ani) a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj pentru inca doua sezoane, noua intelegere fiind valabila pana in 2020, informeaza site-ul oficial al gruparii din Gruia.

CFR Cluj l-a convins pe Dan Petrescu. Cat timp va mai ramane tehnicianul la echipa din Ardeal

Dan Petrescu50 de ani) si-a prelungit azi cu un an contractul cuCFR Cluj, formatie pe care a preluat-o la inceputul acestui sezon.

Dan Petrescu, invitat de onoare la Chelsea, pentru un amical cu Inter

Dan Petrescu a fost invitat sa joace intr-un meci intre legendele lui Chelsea si cele ale lui Inter Milano. Londonezii vor astfel sa sarbatoreasca 20 de ani de la momentul in care au castigat trei trofee: Cupa Ligii, Cupa Cupelor si Supercupa.

Un nou contract pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Multumiti de activitatea antrenorului Dan Petrescu si pentru a pune capat speculatiilor cu privire la o posibila plecare a acestuia de la echipa, oficialii clubului CFR Cluj anunta prelungirea contractului pentru cel supranumit Bursucul.

Surpriza mare legata de Dan Petrescu. Ce au decis sefii lui CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu si-a prelungit contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, pentru inca doua sezoane, incepand din vara, a anuntat, marti, gruparea din Gruia pe site-ul sau oficial. Datorita muncii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )