Libnet.ro
UNICEF

18:45

CFR Cluj l-a convins pe Dan Petrescu. Cat timp va mai ramane tehnicianul la echipa din Ardeal

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj l-a convins pe Dan Petrescu. Cat timp va mai ramane tehnicianul la echipa din Ardeal

Dan Petrescu50 de ani) si-a prelungit azi cu un an contractul cuCFR Cluj, formatie pe care a preluat-o la inceputul acestui sezon. continuă pe Adevărul

Un nou contract pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Multumiti de activitatea antrenorului Dan Petrescu si pentru a pune capat speculatiilor cu privire la o posibila plecare a acestuia de la echipa, oficialii clubului CFR Cluj anunta prelungirea contractului pentru cel supranumit Bursucul.

Dan Petrescu si-a prelungit contractul cu CFR Cluj pana in 2020

Dan Petrescu 50 de ani) a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj pentru inca doua sezoane, noua intelegere fiind valabila pana in 2020, informeaza site-ul oficial al gruparii din Gruia.

Surpriza mare legata de Dan Petrescu. Ce au decis sefii lui CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu si-a prelungit contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, pentru inca doua sezoane, incepand din vara, a anuntat, marti, gruparea din Gruia pe site-ul sau oficial. Datorita muncii.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO. CS Universitatea Craiova joaca sambata cu liderul CFR Cluj, in etapa a treia din faza play-off a Ligii I de fotbal, pe stadi.

Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania liderului CFR Cluj, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

SOC in lumea fotbalului international: Un fost jucator de la CFR Cluj a incercat sa se sinucida

Pelayo Novo, fost jucator al echipei CFR Cluj, in prezent jucatorul echipei Albacete, a sarit de la etajul trei al unui hotel in care se afla inainte meciului cu Huelva, in incercarea de a se sinucide. Cei.

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff s-a jucatla Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Daniel Morar: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am respectat protocolul cu SRI

Daniel Morar, fost Procuror Sef al DNA: Cat timp am fost la conducerea DNA, nu am agreat, nu am res.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )