Libnet.ro
UNICEF

07:45

Strada cu cele mai multe indicatoare rutiere! Toate identice!

Antena3 Antena3,
Strada cu cele mai multe indicatoare rutiere! Toate identice!

Dorel s-a apucat de pus indicatoare pe strada. in Piatra Neamt sunt amplasate 10 indicatoare cu oprirea interzisa, unul langa altul. Chiar si asa, soferii opresc fara nicio problema chiar in dreptul. continuă pe Antena3

Facebook primeste sute de milioane de poze zilnic, iar cineva s-a preocupat sa afle care sunt cele mai populare

Tu cate fotografii incarci zilnic pe Facebook? Reteaua sociala aduna cateva sute de miliarde de imagini si cineva s-a preocupat sa faca ordine printre acestea. Se pare ca cele mai multe nu sunt cu pisici, cum poate multi se asteptau.

INTERACTIV Cele mai importante concerte din luna decembrie din Capitala, puse pe harta

Luna decembrie aduce zeci de concerte pentru bucuresteni, in mai multe locatii din Capitala. De la interpreti de muzica clasica, rock, folk sau colinde, in luna decembrie zeci de artisti, romani sau straini, vor interpreta pe scenele din Capitala. HotNews. ro va prezinta o aplciatie interactiva care pune pe harta toate concertele mari ce vor avea loc in ultima luna a anului 2013.

HARTA Strategia de autostrazi pana in 2018: Guvernul vrea mai multe autostrazi mici, printre care si una care sa lege Bucuresti de Alexandria - fieful lui Liviu Dragnea, in loc sa finalizeze coridorul european de la Sibiu la Pitesti

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in Parlament, strategia nationala pentru constructia de autostrazi pana in 2018. Unim practic toate regiunile istorice si asiguram iesirile la granitele spre Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat Ponta. Planurile prezentate de premier indica faptul ca prin fondurile europene neambursabile alocate coridoarelor prioritare europene, guvernul opteaza pentru mai multe tronsoane de autostrada in zone precum Craiova - Calafat sau Bucuresti - Alexandria fieful vicepremierului Liviu Dragnea), in loc sa completeze si sa finalizeze coridorul prioritar Sibiu - Pitesti, care ar lega Capitala si orasul-port Constanta de autostrazile din UE.

Panaceu. Algocalminul, printre cele mai vandute medicamente din Romania

Algocalminul este printre cele mai cautate medicamente din Romania, astfel ca anul trecut am scos din buzunare peste 70 de milioane de lei doar pentru acesta. Cu toate ca, de la 1 aprilie 2011, Algocalminul se.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii.

Pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Avand in vedere cele mentionate, cei de la volan trebuie sa adopte o conduita preventiva pe toata durata deplasarii pe drumurile publice. Este necesar sa se ruleze cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca .

Ploi puternice si alunecari de teren in Sicilia. Mai multe cladiri si drumuri au fost distruse

O alunecare de teren produsa in Sicilia a distrus mai multe cladiri si drumuri. Dupa zile intregi de ploi torentiale si inundatii, asfaltul s-a crapat si mai multe cladiri s-au scufundat pur si simplu in.

Mai multe utilaje de constructii furate din Belgia, gasite in Suceava, in urma unor perchezitii

Mai multe utilaje de constructii ce au fost furate din Belgia, au fost gasite, miercuri, in urma perchezitiilor faxcute in mai multe localitati din judetul Suceava, informeaza Mediafax. Ionut Epureanu,.

George Costin, fost secretar de stat pentru revolutionari, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru mai multe infractiuni

George Costin, fost secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare epntru mai multe infractiuni, informeaza Mediafax. Magistratii Curtii de Apel Pitesti l-au.

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia, cele mai corupte tari.

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al organizatiei Transparency International TI) publicat marti, transmite Mediafax. Aceasta organizatie, cu sediul la Berlin, apreciaza ca aproape 70% dintre statele lumii sunt considerate ca avand o problema grava de venalitate in randul functionarilor. Totodata, niciuna dintre cele 177 de .

Cele mai utile aplicatii mobile pentru organizarea unei vacante.

Aplicatiile mobile pot foarte utile pentru organizarea unei vacante, gasirea celor mai bune modalitati de transport si a celor mai avantajoase variante de cazare, fie ca este vorba despre o escapada de week-end la munte, departe de agitatia orasului, sau un city break, la un targ traditional de Craciun. Una dintre cele mai complexe aplicatii pentru planificarea calatoriilor este TripAdvisor Hotels Flights, cu ajutorul careia utilizatorii pot gasi si rezerva cele mai ieftine zboruri, precum si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )