Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ploi puternice si alunecari de teren in Sicilia. Mai multe cladiri si drumuri au fost distruse

Antena3 Antena3,
Ploi puternice si alunecari de teren in Sicilia. Mai multe cladiri si drumuri au fost distruse

O alunecare de teren produsa in Sicilia a distrus mai multe cladiri si drumuri. Dupa zile intregi de ploi torentiale si inundatii, asfaltul s-a crapat si mai multe cladiri s-au scufundat pur si simplu in. continuă pe Antena3

VIDEO Cum se vede Bucurestiul de pe acoperisul celor mai inalte cladiri

De obicei, vedem orasul de jos, de la nivelul ochilor, si suntem foarte critici la adresa curateniei stradale, a caselor darapanate si a amalgamului de cladiri care se inghesuie una in alta fara nicio regula. Cum arata insa orasul nostru vazut de sus? Dupa ce anul trecut a realizat o expozitie foto, cu imagini luate de pe acoperisul celor mai inalte cladiri din Bucuresti, anul acesta fotograful Stefan Tuchila a realizat un filmulet in care ne arata cum se vede Bucurestiul de sus. Intra in articol pentru a vedea filmuletul.

Mai multe utilaje de constructii furate din Belgia, gasite in Suceava, in urma unor perchezitii

Mai multe utilaje de constructii ce au fost furate din Belgia, au fost gasite, miercuri, in urma perchezitiilor faxcute in mai multe localitati din judetul Suceava, informeaza Mediafax. Ionut Epureanu,.

George Costin, fost secretar de stat pentru revolutionari, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru mai multe infractiuni

George Costin, fost secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare epntru mai multe infractiuni, informeaza Mediafax. Magistratii Curtii de Apel Pitesti l-au.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii.

Pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Avand in vedere cele mentionate, cei de la volan trebuie sa adopte o conduita preventiva pe toata durata deplasarii pe drumurile publice. Este necesar sa se ruleze cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca .

HARTA Strategia de autostrazi pana in 2018: Guvernul vrea mai multe autostrazi mici, printre care si una care sa lege Bucuresti de Alexandria - fieful lui Liviu Dragnea, in loc sa finalizeze coridorul european de la Sibiu la Pitesti

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in Parlament, strategia nationala pentru constructia de autostrazi pana in 2018. Unim practic toate regiunile istorice si asiguram iesirile la granitele spre Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova, a declarat Ponta. Planurile prezentate de premier indica faptul ca prin fondurile europene neambursabile alocate coridoarelor prioritare europene, guvernul opteaza pentru mai multe tronsoane de autostrada in zone precum Craiova - Calafat sau Bucuresti - Alexandria fieful vicepremierului Liviu Dragnea), in loc sa completeze si sa finalizeze coridorul prioritar Sibiu - Pitesti, care ar lega Capitala si orasul-port Constanta de autostrazile din UE.

Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile americane

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani, o noua concesie a executivului de la Berna in disputa cu Washingtonul privind evaziunea fiscala.

Exceptie de la secretul bancar: Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani. Aceasta este o noua concesie a executivului.

Exceptie istorica in banci: Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani, o noua concesie a executivului de la Berna in disputa cu Washingtonul privind evaziunea.

Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani, o noua concesie a executivului de la Berna in disputa cu Washingtonul privind evaziunea fiscala, scrie Bloomberg.

Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a anuntat ca a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )