Libnet.ro
UNICEF

18:15

Stramosii oamenilor erau mai mici decat rozatoarele si mancau insecte

Antena3 Antena3,
Stramosii oamenilor erau mai mici decat rozatoarele si mancau insecte

Mai multi cercetatori din China, Statele Unite si Franta, au analizat cu atentie ramasitele unei vietati descoperite in China, in 2003, care a primit numele Archicebus achilles si au ajuns la concluzia. continuă pe Antena3

Suntem sau nu mai destepti decat stramosii nostri?

Intrebarea referitoare la cat de destepti suntem comporativ cu stramosii nostri din secolele trecute primeste raspunsuri diverse si reprezinta o chestiune controversata. in timp ce unii sunt de parere ca IQ-ul nostru este in mod evident mai ridicat decat al celor din trecut, alti specialisti sugereaza intocmai contrariul.

Moduri in care bebelusii arata ca sunt mai destepti decat crezi

Sunt draguti, dulci si neajutorati. Cam acestea sunt cuvintele cu care ai descrie un bebelus. Abia dupa ce mai cresc se adauga epitete precum destept, istet sau inteligent. Studii de ultima ora releva faptul ca bebelusii, imediat ce se nasc, stiu mai multe decat iti inchipui.

4 moduri briliante prin care bebelusii iti arata ca sunt mai destepti decat crezi

4 moduri briliante in bebelusii iti arata ca sunt mai destepti decat crezi Sunt draguti, dulci si neajutorati. Cam acestea sunt cuvintele cu care ai descrie un bebelus. Abia dupa ce mai cresc se adauga epitete.

Dacia nu va lansa un model mai mic decat Sandero

Dacia nu planuieste sa lanseze un model mai mic decat Sandero. Informatia este confirmata de Carlos Tavares, oficialul casei auto infirmand astfel zvonurile vehiculate in ultima perioada in presa de specialitate.

Blaga, despre demisia lui Baconschi: Uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat, luni, inaintea sedintei BPN, scrisoarea de demisie a lui Teodor Baconschi din partid cu precizarea ca uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia, informeaza Mediafax. Intrebat inainte de sedinta BPN despre scrisoarea de demisie din PDL a lui Teodor Baconschi, Blaga a spus: Am vazut-o, am vazut si declaratiile domniei sale. Apreciez ca, iata, uneori divortul poate fi mult mai elegant decat casnicia. Intrebat despre postarea pe blog .

Salariul mediu net din aprilie: 1661 lei. Cele mai mari salarii au fost in banci (peste 4800 lei) iar cele mai mici in turism (sub 900 lei)

In luna aprilie 2013, castigul salarial mediu nominal brut a fost de 2291 lei, cu 2,7% mai mare decat in luna martie 2013. Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1661 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 44 lei 2,7%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in intermedieri financiare 4883 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 855 lei), se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Institutul National de Statistica.

Marea Britanie, presedintele Camerei Comunelor: Imigrantii est-europeni sunt mai muncitori decat britanicii

Imigrantii est-europeni au mai multe aptitudini si dau dovada de mai mult angajament fata de munca decat o fac britanicii, a declarat presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, cu ocazia unei vizite in Parlamentul din Bucuresti, potrivit The Telegraph. Potrivit oficialului britanic, sosirea a mii de muncitori din Europa de Est a adus numeroase beneficii Marii Britanii.

Ion Sturza, Fribourg Capital: Un exit bun o data in viata este mai bun decat 30 proaste

Eu nu mai duc evidenta exiturilor de mult timp, mai ales ca un exit bun o data in viata este mai bun decat 30 proaste, a declarat Ion Sturza, presedintele fondului de investitii Fribourg Capital, in cadrul MA Outlook 2013, conferinta organizata de.

Pericol pentru sanatatea populatiei. Gheata folosita in restaurantele fast-food din Marea Britanie, mai murdara decat apa din WC

Testele de laborator comandate de jurnalistii britanici au scos la iveala o informatie dezgustatoare. Gheata utilizata in cele mai populare restaurante fast-food din Marea Britanie contine mai multe.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )