Libnet.ro
UNICEF

21:30

Strazi inundate, copaci cazuti, circulatie suspendata in Capitala, ca urmare a ploii de azi

Adevărul Adevărul,
Strazi inundate, copaci cazuti, circulatie suspendata in Capitala, ca urmare a ploii de azi

Ploaia a creat si astazi probleme in capitala. La pranz a plouat torential creandu-se dificultati in trafic. Pe strada Abisoara, portiunea dintre Petru Rares si Puskin, a fost suspendata temporar circulatia transportului. continuă pe Adevărul

Circulatia de pe mai multe strazi din Capitala a fost blocata din cauza ploilor si a arborilor doborati

Ploaia a creat si astazi probleme in capitala. La pranz a plouat torential creandu-se dificultati in trafic. Pe strada Abisoara, portiunea dintre Petru Rares si Puskin, a fost suspendata temporar circulatia transportului.

Subsoluri si acoperisuri inundate, arbori cazuti si strazi inchise. Acesta este bilantul ploilor

Loaia de ieri si azi a inundat zeci de subsoluri curti si a intrat si in casele oamenilor. Cele mai afectate strazi din Capitalpa au fost Calea Iesilor, Milescu Spataru, Urbei, Timisoara, Grigore Vieru, Albisaoara si Andrei Doga, ne-a comunicat Liliana Puscasu, ofiter de presa in cadrul Serviciului Situatiilor Exceptionale.

Subsoluri si acoperisuri inundate, arbori cazuti si strazi inchise. Acesta este bilantul ploilor de ieri

Ploaia de ieri si azi a inundat zeci de subsoluri curti si a intrat si in casele oamenilor. Cele mai afectate strazi din Capitalpa au fost Calea Iesilor, Milescu Spataru, Urbei, Timisoara, Grigore Vieru, Albisoara si Andrei Doga, ne-a comunicat Liliana Puscasu, ofiter de presa in cadrul Serviciului Situatiilor Exceptionale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )