Libnet.ro
UNICEF

16:45

Street Delivery, locul unde tehnologia se reuneste cu traditionalul si meseriile urbane cu mestesugurile stramosesti (GALERIE FOTO VIDEO)

B1 B1,
Street Delivery, locul unde tehnologia se reuneste cu traditionalul si meseriile urbane cu mestesugurile stramosesti (GALERIE FOTO VIDEO)

Ateliere de croitorie, filme, pravalii din lemn rustice sau echipe de mestesugari. Toate acestea pot fi vizitate la festivalul Street Delivery din Capitala. Evenimentul reuneste de 11 ani meseriile urbane,. continuă pe B1

FOTO+VIDEO. Festivalul urban Street Delivery, unde arta se intalneste cu meseria

In acest weekend, pe strada Arthur Verona din Capitala, are loc festivalul urban Street Delivery, care isi propune sa ii aduca laolalta pe mestesugari si artisti, care creeaza impreuna noi obiecte.

Festivalul urban de arta si arhitectura, Street Delivery, se lanseaza vineri in prezenta Ministrului Culturii

Intre 10 si 12 iunie, Street Delivery inchide strazile pentru masini si le deschide pentru oameni, in mai multe orase din tara. In Bucuresti, deschiderea evenimentului-manifest de arhitectura si arte - ajuns la cea de-a unsprezecea editie- va avea loc vineri, 10 iunie, la ora 17:00, pe Terasa Street Delivery TIAB. La deschidere va participa si ministrul culturii, Corina Suteu.

In weekend se inchid strazile pentru masini si se deschid pentru oameni. Incepe Street Delivery!

Intre 10 si 12 iunie, Street Delivery inchide strazile pentru masini si le deschide pentru oameni, in mai multe orase din tara. Astfel, timp de trei zile, in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Baia Mare, mai multe strazi vor fi transformate intr-un spatiu de promenada si spectacole. De la editia din acest an nu vor lipsi muzica, filmele si nici atelierele de creatie. Street Delivery este un eveniment de urbanism, arhitectura si arte, care isi propune recuperarea peisajului urban de catre pietoni si comunitate.

Festivalul Berii in Capitala: Parcul Tineretului este locul unde bucurestenii pot savura zeci de feluri de bauturi alese alaturi de mancarea preparata pe loc (VIDEO)

Pe o zi torida, nimic nu merge mai bine decat o bere rece! Iar fanii celei mai vandute bauturi alcoolice la nivel mondial au de unde alege. La festivalul berii din Capitala ii asteapta zeci de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )