Libnet.ro
UNICEF

17:00

Stresul omoara neuronii. O demonstreaza cel mai recent studiu al medicilor din Tel Aviv

Antena3 Antena3,
Stresul omoara neuronii. O demonstreaza cel mai recent studiu al medicilor din Tel Aviv

Stresul omoara neuronii. Si nu e doar o vorba. O demonstreaza cel mai recent studiu al medicilor din Tel Aviv. Specialistii au descoperit ca stresatii cronic sunt predispusi la complicatii, in cazul unor boli. continuă pe Antena3

HOT! Liviu Hodor si Mona se intreaba Unde-i dragostea, in cel mai recent videoclip!

Unde-i dragostea un videoclip in care iubirea pierduta se transforma in speranta unui nou inceput. Regizat de Florin Botea, videoclipul este filmat timp de 24 de ore intr-o locatie arida din Dobrogea si evidentiaza mesajul piesei, iar culorile reci surprind trairile unei persoane ce sufera. Cu toate acestea, versurile piesei ne spun ca nu .

Studiu: Obezitatea, cel mai semnificativ factor pentru o pubertate precoce la fete

Obezitatea este cel mai semnificativ factor pentru o pubertate precoce la fete, acesta afectand femeile albe mai devreme decat in trecut, potrivit unui studiu citat de AFP. Acest studiu sugereaza faptul ca.

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din 2015

Alocatiile de stat pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din anul 2015. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, spune ca este posibil ca pentru urmatorul an sa se gaseasca mai multi bani, doar pentru.

[P] Peste 1000 de joburi la Angajatori de TOP Iasi. Vineri si sambata la Hotel Traian are loc cel mai mare targ de cariera

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Iasi, are loc saptamana aceasta, vineri si sambata 8-9 noiembrie), la Hotel Traian. Cea de-a doua editie a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi este descrisa de: peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, 30 de companii de top, 10 workshop-uri si conferinte, sesiuni gratuite de consiliere in cariera pentru participanti si un numar estimat de 5000 de vizitatori.

Premiat in SUA, ignorat in Romania. Cel mai bun IT-ist roman este orb

Radu Vasile, un tanar programator din Constanta s-a nascut orb, dar acest lucru nu l-a descurajat in viata, ba din contra. Ambitionat sa razbeasca, Radu Vasile a devenit cel mai bun IT-ist roman. Si-a.

Cel mai inalt brad din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime

Cel mai inalt brad masurat, nedoborat, din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime, potrivit datelor furnizate de Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Precedentul record a fost un brad de 61. 5 metri. Padurea in care se afla bradul ar putea deveni patrimoniu UNESCO World Natural Heritage.

FOTO Cel mai inalt brad din Romania este in padurea de la Sinca Veche si are 62,5 metri inaltime

O echipa ce cercetatori de la Facultatea de Silvilcultura din Suceava a descoperit, in padurea virgina din Sinca Veche, cel mai inalt brad din Romania. Dimensiunile arborelui le depasesc pe cele ale unui bloc de 22 de etaje.

Cel mai mare investitor din imobiliarele romanesti isi face pentru prima data reclama-Superman, cap de afis (VIDEO)

Grupul Immofinanz, cel mai mare investitor din imobiliarele din Romania, a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de imagine si de brand cu unul dintre cei mai cunoscuti super eroi ai tuturor.

Iran: Zeci de mii de persoane participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani

Zeci de mii de manifestanti s-au adunat in fata fostei Ambasade a SUA in Iran pentru a participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani, in semn de protest impotriva gesturilor de apropiere ale presedintelui Hassan Rohani fata de Occident, informeaza presa internationala.

Comertul cu amanuntul - cel mai important indicator al consumului populatiei, contractie usoara dupa primele 9 luni

Comertul cu amanuntul- cel mai important indicator al consumului populatiei- a scazut in luna septembrie fata de august 2013 atat ca serie bruta cu 2,4% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,1%, a transmis luni Statistica. Contractia din septembrie a comertului cu amanuntul confirma tendinta de scadere la nivelul primelor 9 luni din acest an. In septembrie, comparativ cu august, cele mai mari scaderi au fost in cazul carburantilor -4,9%) si vanzarilor de produse alimentare-4,7%). Vanzarile de produse nealimentare au crescut cu 1,1%.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )