Libnet.ro
UNICEF

00:07

STS va numara voturile la alegerile prezidentiale. Olguta Vasilescu: Softul STS e ilegal

Antena3 Antena3,
STS va numara voturile la alegerile prezidentiale. Olguta Vasilescu: Softul STS e ilegal

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a primit, la Palatul Victoria, atributii in alegerile prezidentiale. Tabletele din toate sectiile de vot din tara, care monitorizeaza prezenta la urne, vor apartine. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, anunt surprinzator: Cred ca i se pregatesc Vioricai Dancila plangeri penale

Lia Olguta Vasilescu a declaratca in opinia sa, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca o sa-l dea in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca Guvernul este corupt, niste.

AEP: A fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza ca duminica, 1 septembrie, a fost constituit Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile prezidentiale din acest an.

Sondaj cu rezultate incredibile la alegerile prezidentiale. Candidatul care rastoarna clasamentul

Un sondaj despre alegerile prezidentiale din 2019 vine cu un rezultat surprizator. Batalia s-ar da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila, iar Dan Barna ar fi pe locul trei, pandind greselile celor.

Reactii violente la anuntul candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale: Un candidat catarat pe cadavre

Anuntata candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale, la doar cateva saptamani dupa ce acesta anunta ferm ca nu va candida, a starnit reactii deloc prietenoase in presa.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

Viorica Dancila s-ar clasa pe locul 5 daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, cu 8,4% din preferintele electoratului - in usoara crestere fata de luna iulie, arata un sondaj realizat de IMAS in.

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale

Kelemen Hunor a fost desemnat candidat al UDMR la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Alexandru Cumpanasu candideaza la alegerile prezidentiale. Acum nici o luna, anunta ca nu va candida

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, candideaza la alegerile prezidentiale. Nu voi putea intra in lupta fara semnaturi. Nu cred ca in 24 de ore ati vazut vreodata un om mai atacat.

Kelemen Hunor urmeaza sa fie desemnat candidat UDMR la alegerile prezidentiale, pentru a treia oara

Kelemen Hunor ar urma sa fie desemnat vineri candidat al UDRM la alegerile prezidentiale in cadrul Consiliului Reprezentantilor Unionali care va avea loc de la ora 12. 00, la Targu-Mures.

iCCJ desemneaza judecatorii din BEC pentru alegerile prezidentiale

Instanta suprema ii va desemna vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

iCCJ desemneaza judecatorii din BEC pentru alegerile prezidentiale

Instanta suprema ii va desemna vineri, prin tragere la sorti, pe cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. in temeiul art.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )