Libnet.ro
UNICEF

19:45

Student din New York, arestat pentru ca planuia sa detoneze o bomba improvizata in numele Statului Islamic

B1 B1,
Student din New York, arestat pentru ca planuia sa detoneze o bomba improvizata in numele Statului Islamic

Un student din New York, in varsta de 20 de ani, a fost arestat de autoritatile federale, acesta fiind acuzat ca planuia sa detoneze o bomba improvizata intr-o oala sub presiune, in numele gruparii. continuă pe B1

The New York Times: SUA, la un pas sa mobilizeze armament greu in Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria

Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa trimita tancuri, vehicule de infanterie si pana la 5. 000 de soldati in Europa de Est, intr-o miscare puternica de raspuns la tendintele expansioniste ale Rusiei, scrie cotidianul american The New York Times, citand mai multi oficiali americani si europeni.

Sorin Oprescu, anunt de la New York: Sa va spun un mare secret. Am inceput lucrarile la autostrada suspendata. Va fi surpriza alegerilor din 2016

Primarul Capitalei Sorin Oprescu sustine ca lucrarile la celebra pe hartie) autostrada suspendata au inceput deja, dar ca bucurestenii nu au fost instiintati, pastrand surpriza pentru alegerile de anul.

New York Times: SUA, pregatite sa amplaseze armament greu in Romania si Europa de Est

Statele Unite sunt pregatite sa amplaseze armament greu, inclusiv tancuri si pana la 5. 000 de oameni, in Romania, tarile baltice si in Europa de Est pentru a contracara o eventuala agresiune din parte Rusiei.

John Stamos, arestat pentru ca a condus sub influenta substantelor interzise

John Stamos a intrat si el in randul vedetelor arestate pentru ca au ca a condus sub influenta substantelor interzise.

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, arestata preventiv pentru luare de mita in forma continuata

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, Ana Boala, si Rodica Tone, o angajata a institutiei, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, iar Cristinel Andreicut, o alta angajata, a fost.

Incident la Aeroportul din Timisoara. Motivul bizar pentru care un avion a RATAT decolarea

Un avion al companiei Wizz Air care avea ca destinatie Bruxelles a ratat, miercuri, decolarea de pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, dupa ce a lovit o pasare.

Franta vinde 0,9% din fostul GDF Suez, pentru 370 milioane de euro

Guvernul de la Paris a angajat banci pentru a vinde in urmatoarele trei luni o participatie de pana la 0,9%, aproximativ 22 milioane de actiuni, in compania de utilitati Engie fosta GDF Suez), o tranzactie evaluata la 370 milioane de euro, transmit Bloomberg si Reuters, potrivit Agerpres.

Roche Romania sustine copiii din comunitatile rurale doljene, pentru al doilea an consecutiv

Roche Romania se alatura in aceasta luna colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din intreaga lume si sustine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children 's Walk, prin care o parte din donatiile angajatilor companiei vor ajunge la copiii din 13 comunitati sarace din judetul Dolj.

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )