Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, arestata preventiv pentru luare de mita in forma continuata

B1 B1,
Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, arestata preventiv pentru luare de mita in forma continuata

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, Ana Boala, si Rodica Tone, o angajata a institutiei, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, iar Cristinel Andreicut, o alta angajata, a fost. continuă pe B1

Sefa Serviciului de expertiza medicala din Braila si alte doua cadre medicale, retinute la DNA pentru luare de mita

Sefa Serviciului de expertiza medicala din Braila, Ana Boala, si alte doua cadre medicale au fost retinute de procurorii DNA Galati pentru pentru luare de mita, informeaza Mediafax. in urma perchezitiilor.

Sefa Serviciului de expertiza medicala din Braila, retinuta de DNA

Trei cadre medicale din Braila, printre care si sefa Serviciului de expertiza medicala, Ana Boala, au fost retinute de procurorii DNA Galati pentru luare de mita, in urma perchezitiilor desfasurate, ieri, la sediul institutiei si la locuintele mai multor persoane.

Sefa Serviciului de expertiza medicala din Braila si alte doua cadre medicale, retinute de DNA

10 - Trei cadre medicale din Braila, printre care si sefa Serviciului de expertiza medicala, Ana Boala, au fost retinute de procurorii DNA Galati pentru luare de mita, in urma perchezitiilor.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

Perchezitii DNA in Braila, intr-un dosar de coruptie. Sefa Serviciului de expertiza medicala, VIZATA de ancheta

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie in care este vizata sefa institutiei, dr. Ana Boala.

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala Braila, RETINUTA pentru ca lua SPAGa. Cat costa un grad de handicap

Sefa Seviciului de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca Braila, Ana Boala, a fost trimisa in judecata si retinuta pentru 24 de ore pentru luare de mita in forma continuata 73 acte materiale), potrivit unui comunicat DNA.

Medicii din filiera penala a pensionarilor pe caz de boala, saltati de DNA

Sefa Serviciului de Expertiza Medicala din Braila, Ana Boala, si doi dintre medicii specialisti in medicina muncii, Rodica Tone si Cristinel Andreicut, au fost retinuti ieri de procurorii DNA Galati, urmand sa fie prezentati instantei de la Tribunalul Galati cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, toti trei fiind acuzati de luare de mita pentru falsificarea unor expertize din dosarele de pensionare din motive medicale.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala Braila. Sefa institutiei, vizata de ancheta

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie, sefa institutiei, dr. Ana Boala, fiind vizata de ancheta,.

DNA: Perchezitii la o institutie din Braila, pentru coruptie

Procurorii DNA efectueaza astazi perchezitii in in 10 locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

Politistul care a ranit grav un sportiv din Arad, arestat preventiv si suspendat din functie

Politistul retinut dupa ce a lovit cu pumnul un sportiv din Arad, care este internat in stare de coma, a fost arestat preventiv, duminica, pentru 30 de zile, pentru tentativa de omor, in timp ce conducerea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )