Libnet.ro
UNICEF

18:30

O studenta din China, obligata sa-si distruga telefonul, dupa ce a fost prinsa in timp ce il utiliza in timpul orelor (VIDEO)

B1 B1,
O studenta din China, obligata sa-si distruga telefonul, dupa ce a fost prinsa in timp ce il utiliza in timpul orelor (VIDEO)

Pedeapsa aspra pentru o studenta din China, pe care un profesor a prins-o in timp ce folosea telefonul in timpul orelor, transmite B1TV. Dascalul i-a cerut sa-si distruga singura mobilul, tra. continuă pe B1

O furtuna de nisip a maturat o regiune din China, timp de 10 minute (VIDEO)

O furtuna de nisip a maturat o regiune din China, timp de 10 minute. intamplarea a fost surprinsa intr-un material video, iar in imagini se poate observa norul dens care se muta.

LIVE Formula 1, Marele Premiu din China - Cursa (9:00)

Urmariti duminica dimineata de la ora 9:00 Marele Premiu de Formula 1 din China, a treia cursa a sezonului 2016. Nico Rosberg porneste din pole position pentru prima data in acest an, urmat de Daniel Ricciardo si cei doi echipieri de la . Lewis Hamilton este ultimul pe grila in urma problemelor pe care le-a avut in calificari, dar promite o cursa cu numeroase depasiri.

Nico Rosberg castiga Marele Premiu din China si-l egaleaza pe Michael Schumacher

Nico Rosberg a castigat, duminica, Marele Premiu de Formula 1 al Chinei cu plecare din pole position. Pilotul german a obtinut a treia victorie la rand in 2016 si ajunge la sase succese la rand, performanta prin care il egaleaza pe Michael Schumacher.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )