Libnet.ro
UNICEF

17:45

STUDIU Aproape 3 din 10 influenceri au fost victima unui fake news

Adevărul Adevărul,
STUDIU Aproape 3 din 10 influenceri au fost victima unui fake news

Potrivit unui studiu, realizat in februarie in randul influencerilor din Romania, 28% dintre acestia declara ca au fost victima unei stiri false si 83% spun ca intalnesc de cateva ori pe saptamana stiri false. continuă pe Adevărul

Doar 4 din 10 angajati romani au planuri de concediu pentru 2020 - studiu

Aproape trei sferturi dintre angajatii romani nu si-au luat anul acesta concediu de odihna, dar 42% dintre ei planuiesc totusi sa faca o cerere in acest sens in perioada urmatoare, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs. ingrijorati mai ales ca lumea s-a relaxat prea mult si nu mai respecta regulile de igiena si distantare sociala 42%), dar si ca vine un nou val de epidemie si, implicit, noi restrictii care le-ar putea da peste cap planurile de vacanta 23%), peste 80% dintre ei raman in tara si au in plan sa isi petreaca zilele libere la mare sau la munte 57,4%) ori chiar acasa 24,8%).

Franta: Cincizeci de plangeri din partea diasporei cecene impotriva unui primar

Aproximativ cincizeci de plangeri pentru instigare la ura au fost depuse de diaspora cecena impotriva primarului din Nisa sud-estul Frantei), indignata de compararea comunitatii cecene oneste cu traficantii de droguri, dupa actele de violenta care au avut loc in oras, potrivit AFP.

DPA: in aeroportul din Frankfurt a fost deschis un centru de testare pentru COVID-19

Aeroportul din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost dotat cu un centru de testare pentru noul coronavirus, permitand astfel anumitor pasageri sa evite carantina la destinatie, relateaza dpa.

Aeroportul din Frankfurt a fost dotat cu un centru de testare pentru coronavirus

Aeroportul din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost dotat cu un centru de testare pentru noul coronavirus, permitand astfel anumitor pasageri sa evite carantina la destinatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )