Libnet.ro
UNICEF

19:00

STUDIU. Femeile din mediul rural, mai putin predispuse la depresie

Antena3 Antena3,
STUDIU. Femeile din mediul rural, mai putin predispuse la depresie

Femeile din mediul rural sunt mai putin predispuse la depresie decat cele de la oras, releva un studiu efectuat de cercetatori de la Universitatea din Michigan publicat in revista JAMA Psychiatry, scrie vineri. continuă pe Antena3

Dar din dar se face Rai. Cum au reusit micile talente barladene sa aduca bucurie intr-o gradinita din mediul rural

O actiune caritabila a Clubului Micul talent Barlad s-a desfasurat in Saptamana Mare la Gradinita cu program normal din Grivita. Prichindeii s-au bucurat de cadouri de Paste cum nu au visat.

Studiu: 6 din 10 investitori se asteapta la venituri mai mari cu 14,28%

Aproape doua treimi 62%) dintre respondentii consultati de Consiliul Investitorilor Straini CIS) se asteapta ca veniturile lor sa creasca semnificativ in urmatoarele luni, cu 14,28%, fata de 51,5% in decembrie 2013 cand 3,85% aveau in vedere o majorare considerabila), potrivit unui studiu al CIS, transmite un comunicat remis azi redactiei.

Chirurgul Alexandru Blidaru: Am facut operatii ca ale Angelinei Jolie in mai putin de trei ore si jumatate!

Cei 500 de pacienti pe zi care formeaza cozi interminale i-au determinat pe reprezentantii Institutului Oncologic sa introduca un sistem electronic pentru programarea consultatiilor din ambulator. in contextul acestui anunt,medicul Alexandru Blidaru a declarat ca echipa de chirurgi pe care o coordoneaza a realizat peste 80 de operatii de reconstructie mamara, inclusiv interventii de tipul celor la care a fost supusa Angelina Jolie.

Sexul cu doi barbati. Lucruri mai putin stiute despre una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: candidatii ideali si reguli de conduita

Sexul cu un necunoscut sau sexul cu doi barbati se numara printre cele mai intalnite fantezii ale femeilor, chiar daca putine sunt reprezentantele sexului frumos care ar recunoaste acest lucru. Sexologii atrag atentia ca desi sexul in trei este o fantezie des intalnita atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, o astfel de experienta este mai complexa decat pare la prima vedere.

Ce limba vorbeau, de fapt, dacii si de ce nu foloseau scrierea. Sute de cuvintele mai putin stiute pe care ni le-au lasat mostenire stramosii nostri

Aproape 200 de cuvinte din limba romana isi au originea in limba vorbita de daci, potrivit celor mai multi dintre oamenii de stiinta care s-au dedicat studierii limbilor arhaice. Dacii nu foloseau scrierea, este o alta concluzie la care au ajuns lingvistii consacrati, insa cele mai multe dintre teoriile privind limba sau scrisul in vremea antica au starnit controverse.

TOP 5 valute din spatiul post-sovietic: cine a fost afectat cel mai putin. Moldova, modesta, demonstreaza o stabilitate relativ buna

Criza economica din Europa de Est n-a ocolit niciuna dintre fostele republici sovietice. Toate cele cinci valute internationale care in anul curent se remarca prin cele mai proaste rezultate sunt monedele fostelor republici sovietice. Despre aceasta se mentioneaza intr-un material publicat de 1050;1086;1088;1088;1077;1089;1087;1086;1085;1076;1077;1085;1090;. net, citat de IPN.

Soldatii suedezi din Mali primesc mai multa mancare. Care este motivul

Soldatii suedezi din cadrul fortei ONU in Mali primesc mai multa mancare, dupa ce s-au plans ca au slabit din cauza portiilor insuficiente, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )