Libnet.ro
UNICEF

14:15

STUDIU: Peste 60% din unitatile de cazare sunt deschise de sarbatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
STUDIU: Peste 60% din unitatile de cazare sunt deschise de sarbatori

Dupa un an dificil pentru industria HoReCa, finalul lui 2020 ii gaseste pe hotelieri cu majoritatea unitatilor de cazare deschise si cu pachete speciale de sarbatori, pentru a atrage cat mai multi romani. Conform unui studiu realizat in luna noiembrie. continuă pe Wall-Street Ro

STUDIU TRAVELMINIT.RO: Peste 60% din unitatile de cazare sunt deschise de sarbatori

Peste 60% din unitatile de cazarea sunt deschise de sarbatori cu capacitate maxima, iar 49% ofera pachete speciale pentru sarbatorile de iarna, cu pana la 15% mai mici decat anul trecut.

Peste 60% din unitatile de cazare sunt deschise de sarbatori. Ce bugete ar trebui sa pregateasca romanii

Dupa un an dificil pentru industria HoReCa, finalul lui 2020 ii gaseste pe hotelieri cu majoritatea unitatilor de cazare deschise si cu pachete speciale de sarbatori, pentru a atrage cat mai multi romani.

Coronavirus: Peste 60% din cazurile de infectare cu coronavirus in Austria au trecut neobservate (studiu de seroprevalenta)

Circa 61% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus in Austria pana la jumatatea lunii octombrie nu au fost niciodata inregistrate oficial in randul celor testate pozitiv, potrivit unui studiu de seroprevalenta prezentat vineri, care mai estimeaza la circa 4,7% procentul populatiei austriece care a trecut prin boala Covid-19, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

EXCLUSIV Garda de Mediu a intrat peste Clotilde Armand. Se fac verificari la sange in scandalul gunoaielor din Sectorul 1: Sunt analizate contractele si autorizatiile de mediu

Garda de Mediu intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1, dupa ce mai multi cetateni s-au revoltat ca primarul Clotilde Armand nu actioneaza pentru solutionarea problemei devenita insuportabila.

Peste 90% din consumatori nu stiu ca se liberalizeaza piata de energie electrica la 1 ianuarie- Asociatia Energia Inteligenta

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 piata de energie electrica se liberalizeaza complet, furnizarea energiei electrice urmand a se realiza in regim concurential inclusiv pentru categoria clientilor casnici care beneficiaza in perioada 1 iulie 31 decembrie 2020 de tarife reglementate. Chiar daca ne gasim aproape de mijlocul lunii decembrie 2020, furnizorii nu au trimis nici o oferta astfel incat consumatorii sa cunoasca pretul pe care il vor plati peste 20 de zile pentru energie electrica si sa analizeze oportunitatea schimbarii furnizorului de energie electrica, care oricum dureaza, arata Asociatia Energia Inteligenta.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )