Libnet.ro
UNICEF

05:45

STUDIU: Unul din 10 tineri romani consuma alcool saptamanal

Antena3 Antena3,
STUDIU: Unul din 10 tineri romani consuma alcool saptamanal

Unul din zece tineri romani consuma alcool de cateva ori pe saptamana, conform unui studiu publicat pe site-ul Ministerului Tineretului si Sportului, conform AgerpresRestul, 44% sustin ca nu consuma. continuă pe Antena3

Studiu: 10% dintre tineri consuma alcool de cateva ori pe saptamana. 17% se considera dependenti de fumat

Unul din zece tineri romani consuma alcool de cateva ori pe saptamana, releva un studiu publicat pe site-ul Ministerului Tineretului si Sportului. Restul, 44% sustin ca nu consuma alcool, 18% consuma o.

Unul din 5 manageri romani intentioneaza sa urce in 2015 salariile cu pana la 5%/ Peste 10% din directori anticipeaza reduceri de personal in 2015 (studiu KPMG)

Circa 20% din managerii romani intentioneaza sa urce in 2015 salariile cu pana la 5%, in vreme ce circa jumatate nu au niciun plan cu privire la o eventuala crestere a salariilor, se arata intr-un studiu derulat de KPMG in 8 tari. Patru manageri dintr-o suta vor sa creasca salariile cu 5-10%, in timp ce aproximativ 2% sunt pregatiti sa le reduca cu peste 10%, potrivit rezultatelor aceluiasi studiu. Romania este singura tara in regiune care estimeaza ca vor fi scaderi salariale cu peste 10% in anumite industrii, restul tarilor fiind mai ponderate in asteptari. Vezi in text ce cred managerii din Romania despre sursele economiei subterane, evolutia numarului de salariati, prioritatile pe care le au in 2015 si ce ar putea impiedica dezvoltarea businessului lor.

Studiu: 3 din 4 elevi nu stiu cum trebuie sa circule pietonii

Trei din patru elevi de clasa a III-a nu stiu cum trebuie sa circule corect pietonii in orase, aproximativ 35% dintre acestia nu stiu cum pot recunoaste un politist, iar peste 37% nu stiu cand trebuie sa se adreseze organelor de politie, arata un nou studiu coordonat de psihologii Nicoleta Burlacu si Ana Irina Ionescu, de la Asociatia Impreuna Pas cu Pas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )