Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Un adolescent a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

B1 B1,
SUA: Un adolescent a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent american a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea sprijinirii gruparii teroriste Stat Islamic, informeaza Voice of America. Ali Shukri Amin, in varsta de 17 ani, din. continuă pe B1

Coruptie la Petrom. Un director din cadrul companiei a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru luare de mita

Sentinta a fost data de judecatorii Tribunalului Galati, care au dispus insa suspendarea conditionata a executarii pedepsei. impreuna cu Nicolae Gavrilescu, fostul director al diviziei teritoriale Moldova Sud din Petrom, a fost condamnat, cu acceasi pedeapsa si expertul imobiliar Ana Petre.

Rusia: Cineastul ucrainean Oleg Sentsov, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru terorism

Cineastul ucrainean Oleg Sentsov, un opozant al anexarii Crimeei de catre Rusia, a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare, pentru terorism, de catre un tribunal din Rostov-pe-Don, sudul Rusiei, informeaza AFP.

Adolescent condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent din statul american Virginia a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea furnizarii de sprijin material si resurse gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza Voice of.

Rusia: Regizorul ucrainean Oleg Sentsov, opozant al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru terorism

Regizorul ucrainean Oleg Sentsov a fost condamnat marti la 20 de ani de inchisoare pentru terorism, in regim sever de detentie, de un tribunal din Rostov-pe-Don, un oras din sudul Rusiei, informeaza BBC News.

Un adolescent din SUA va face 11 ani de iNCHISOARE pentru ca a sprijinit gruparea Stat Islamic

Un cetatean american in varsta de 17 ani, Ali Shukri Amin, din statul Virginia, a fost condamnat la 11 ani de inchisoare.

Regizorul ucrainean Oleg Sentov, condamnat in Rusia la 20 de ani de inchisoare pentru terorism: La anuntarea verdictului, acesta a inceput sa cante imnul national al Ucrainei

Regizorul ucrainean Oleg Sentov, in varsta de 39 de ani, care s-a opus anexarii Crimeii la teritoriul rus, a fost condamnat marti pentru terorism la 20 de ani de inchisoare de un tribunal din Rostov-pe-Don,.

Criminalul de la cinematograful din Colorado a fost condamnat la 12 pedepse de inchisoare pe viata si la un maximum de 3.318 ani de detentie

James Holmes, autorul atacului armat comis in iulie 2012 intr-un cinematograf din Colorado, a scapat de pedeapsa cu moartea, dar a fost condamnat la 12 pedepse de inchisoare pe viata si la un maximum de.

Atac sinucigas al unei fetite de 11 ani intr-o autogara din Nigeria, cel putin 15 persoane au fost ucise

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori, citati de agentia DPA, preluata de Mediafax.

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si.

O fata de 11 ani a ucis 15 oameni

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )