Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

B1 B1,
Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat joi sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria. Arabia Saudita, Bahrain,. continuă pe B1

Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat joi sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat.

Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Zece tari arabe au acceptat joi sa se implice in mod activ alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, Arabia Saudita. La intalnirea din statul arab a fost in prezent si secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP si BBC.

John Kerry: SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic ci o actiune antiterorista. 10 tari arabe se alatura SUA

John Kerry, secretarul de stat american, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista, informeaza Mediafax.

Obama ar putea conduce atacuri in Siria pentru combaterea ISIS

Presedintele SUA Barack Obama este deschis sa conduca atacuri aeriene in Siria pentru combaterea grupului terorist ISIS, potrivit oficialilor americani, citati de CNN.

Hoyt Yee a confirmat sustinerea SUA pentru intrarea Romaniei in Visa Waiver

Hoyt Yee, adjunctul asistentului secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, a reiterat, luni, la a treia reuniune a Task Force-ului Romania-SUA, sustinerea Washingtonului pentru realizarea obiectivului Romaniei de a deveni membru in Programul Visa Waiver al SUA.

John Kerry se afla in vizita in Arabia Saudita pentru mobilizarea tarilor din regiune impotriva Statului Islamic

Secretarul de stat american John Kerry a sosit joi in Arabia Saudita pentru a incerca sa mobilizeze zece tari arabe si Turcia in lupta impotriva Statului Islamic SI) prin consolidarea cooperarii lor .

Iata de ce atacurile aeriene sunt insuficiente pentru infrangerea gruparii Statul Islamic in Siria si Irak

Ofensiva lansata de catre Barack Obama impotriva gruparii Statul Islamic SI) se bazeaza in mare parte pe atacuri aeriene in Irak si Siria, dar acestea nu vor fi suficiente si risca sa antreneze Statele Unite.

Fundatia filantropica Gates doneaza 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola

Fundatia Bill Melinda Gates a anuntat miercuri ca va dona 50 de milioane de dolari pentru a sustine eforturile de a prelua sub control epidemia de Ebola din Africa de vest, informeaza Reuters. Fundatia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )