Libnet.ro
UNICEF

22:30

John Kerry: SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic ci o actiune antiterorista. 10 tari arabe se alatura SUA

România Liberă România Liberă,
John Kerry: SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic ci o actiune antiterorista. 10 tari arabe se alatura SUA

John Kerry, secretarul de stat american, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

John Kerry afirma ca SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic

Secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista. Statele Unite nu duc un razboi impotriva.

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, isi incepe turneul impotriva Statului Islamic. Prima oprire: Bagdad

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, a aterizat in Bagdad, capitala Irakului fiind prima oprire din cadrul turneului sau in Orientul Mijlociu pentru a obtine sustinere impotriva Statului Islamic SI), anunta BBC.

Obama, pregatit sa lanseze atacuri impotriva Statului Islamic

Barack Obama s-a declarat pregatit sa autorizeze lansarea de atacuri aeriene impotriva Statului Islamic SI) in Siria, adaugand ca aviatia SUA va extinde raidurile pe care le deruleaza de o luna in Irak, pentru a-i distruge pe jihadisti, informeaza AFP si Reuters.

Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

VIDEO. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

Turcia NU va participa la operatiunile armate impotriva Statului Islamic: Se va concentra in intregime pe operatiunile umanitare

Turcia nu va participa la operatiunile armate in cadrul coalitiei internationale conduse de Statele Unite ale Americii in lupta impotriva jihadistilor Statului Islamic SI) din Irak si Siria, a confirmat joi o .

Irakul are un nou Guvern si incepe lupta impotriva Statului Islamic

Guvernul conturat de Haidar al-Abadi a fost aprobat luni de Parlamentul irakian si urmeaza ca premierul sa desemneze doi ministri care sa coordoneze lupta impotriva teroristilor Statului Islamic, efort la care vor participa peste 40 de state.

John Kerry se afla in vizita in Arabia Saudita pentru mobilizarea tarilor din regiune impotriva Statului Islamic

Secretarul de stat american John Kerry a sosit joi in Arabia Saudita pentru a incerca sa mobilizeze zece tari arabe si Turcia in lupta impotriva Statului Islamic SI) prin consolidarea cooperarii lor .

Obama, pregatit sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Presedintele american, Barack Obama, s-a declarat miercuri seara pregatit sa lanseze atacuri aeriene in Siria impotriva gruparii Stat Islamic si a anuntat ca fortele americane vor extinde raidurile pe care le e.

Barack Obama se declara pregatit sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri seara, ca este pregatit sa desfasoare atacuri aeriene in Siria impotriva gruparii teroriste Statul Islamic. Liderul de la Casa Alba a mentionat de asemenea ca armata americana isi va intensifica raidurile impotriva rebelilor islamisti si in Irak, informeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )