Libnet.ro
UNICEF

22:16

SUA: Brett Kavanaugh a fost confirmat de Senat ca judecator la Curtea Suprema

Hotnews Hotnews,
 SUA: Brett Kavanaugh a fost confirmat de Senat ca judecator la Curtea Suprema

Senatul Statelor Unite s-a pronuntat sambata in favoarea numirii la Curtea Suprema de Justitie a judecatorului Brett Kavanaugh, acuzat de o agresiune sexuala comisa in anii 1980. continuă pe Hotnews

SUA: Brett Kavanaugh a fost confirmat de Senat ca judecator la Curtea Suprema de Justitie

Senatul SUA s-a pronuntat sambata in favoarea numirii la Curtea Suprema de Justitie a judecatorului Brett Kavanaugh, acuzat de o agresiune sexuala comisa in anii 1980, scrie Mediafax.

SUA: Brett Kavanaugh, aprobat de Senat pentru sefia Curtii Supreme, in ciuda scandalului privind presupusele agresiuni sexuale

Donald Trump are motive de satisfactie. Judecatorul Brett Kavanaugh, propus de liderul de la Casa Alba, a primit sambata aprobarea Senatului american pentru numirea la Curtea Suprema, la capatul unui proces.

Senatul SUA il confirma pe Brett Kavanaugh judecator la Curtea Suprema

Senatul american a aprobat sambata numirea judecatorului Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, la capatul unui haotic proces de confirmare marcat de acuzatii de agresiune sexuala impotriva magistratului atunci.

SUA: Judecatorul Brett Kavanaugh a primit vot favorabil n Senat / Votul final, programat smbata

Senatul SUA s-a pronuntat vineri, in cadrul unui vot preliminar, in favoarea numirii la Curtea Suprema de Justitie a judecatorului Brett Kavanaugh, acuzat de o agresiune comisa in anii 1980. Votul a fost un test de sustinere inaintea procedurii definitive, programata sambata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )