Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA condamna sechestrarea si torturarea unui activist al opozitiei din Ucraina

B1 B1,
SUA condamna sechestrarea si torturarea unui activist al opozitiei din Ucraina

Presedintia Statelor Unite a exprimat dezamagire in legatura cu informatiile privind sechestrarea si torturarea unui activist al opozitiei ucrainene. Am fost dezamagiti de indiciile evidente privind. continuă pe B1

VIDEO SUA condamna sechestrarea si condamnarea unui activist al opozitiei din Ucraina

Washingtonul si-a aratat vineri dezamagirea cu privire la informatiile aparute in presa in legatura cu sechestrarea si torturarea lui Dmitro Bulatov, un activist si lider al protestelor pro-europene din Kiev, informeaza AFP.

Washingtonul pregateste sanctiuni impotriva puterii si opozitiei din Ucraina.

Autoritatile americane intentioneaza sa impuna sanctiuni financiare impotriva unor reprezentanti ai puterii si ai unor lideri ai opozitiei ucrainene, a informat joi mass-media occidentala, relateaza Agerpres. Surse din cadrul Congresului american au declarat pentru agentia Reuters ca au discutat eventuale sanctiuni cu reprezentanti ai Casei Albe. Potrivit acestora, astfel de masuri ar putea fi aplicate in cazul in care va exista o noua escaladare a violentelor din tara. Statele Unite sustin .

Amical Steaua - Dinamo Kiev 0-0, umbra unui meci istoric din Liga Campionilor.

Steaua a remizat cu Dinamo Kiev, scor 0-0, in primul amical din a doua perioada de pregatire din Spania. Elevii lui Reghecampf nu au reusit nicio victorie in cele sase amicaluri disputate in aceasta pauza de iarna. Meciul cu ucrainienii le amintesc stelistilor de o partida istorica, din editia 2006/2007 a Ligii Campionilor, cand Steaua debuta in faza grupelor cu o victorie, scor 4-1, pe terenul lui Dinamo Kiev. Ceea ce a urmat au fost meciuri mai putin reusit, iar avantul ros-alabstrilor nu .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )