Libnet.ro
UNICEF

23:15

SUA: Doua persoane au murit intr-un atac armat comis la un centru comercial din Dakota de Nord

B1 B1,
SUA: Doua persoane au murit intr-un atac armat comis la un centru comercial din Dakota de Nord

Un incident armat a avut loc marti intr-un centru comercial din statul american Dakota de Nord, doua persoane fiind ucise, informeaza Reuters. Potrivit primelor informatii, un barbat a deschis focul in. continuă pe B1

Atac ARMAT intr-un centru comercial din SUA. Doua persoane au murit

Un barbat a deschis focul intr-un centru comercial din Dakota de Nord si a omorat o persoana. Atacatorul a fost ucis in confruntarile cu fortele de ordine, informeaza Mediafax.

Atac ARMAT intr-un centru comercial din Statele Unite. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit intr-un incident armat produs marti dupa-amiaza intr-un centru comercial din statul american Dakota de Nord, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Incidentul a avut loc la un.

Matematicianul american, John Nash, a murit intr-un accident de masina

Matematicianul american, John Nash, a carui poveste a fost subiectul filmului de Oscar A beautiful Mind, a murit intr-un accident de masina, informeaza B1 TV. Presa internationala anunta ca Nash, in.

Matematicianul american John Nash, castigator al unui premiu Nobel pentru Economie si sursa de inspiratie pentru filmul A Beautiful Mind, a murit intr-un accident de masina

Matematicianul american, John Nash, al carui poveste a fost subiectul filmului de Oscar A beautiful Mind, a murit intr-un accident de masina, informeaza BBC citand presa locala locala. John Nash, castigator al unui premiu Nobel in Economie in 1994 pentru doctoratul sau de 27 de pagini, este renumit pentru munca sa asupra teoriei jocurilor.

Matematicianul american John Nash a murit intr-un accident de masina

Matematicianul american John Nash, laureat al Premiului Nobel pentru economie in 1994, a murit sambata, impreuna cu sotia sa, Alicia Nash, intr-un accident de masina pe coasta estica a Statelor Unite, a informat duminica politia, citata de AFP.

John Nash, matematicianul din A Beautiful Mind a murit intr-un accident

John F. Nash Jr. , stralucitul matematician a carui viata a fost relatata in filmul O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind din 2001, a murit, sambata, intr-un accident de masina.

John Nash, matematicianul de Nobel pe a carui viata se bazeaza filmul A beautiful Mind, a murit intr-un accident auto

Matematicianul John F. Nash a murit duminica, la varsta de 86 de ani, in urma unui accident de masina in statul american New Jersey. Sotia lui Nash, Alicia, se afla alaturi de el in masina. Nici ea nu a supravietuit. Povestea celor doi a stat la baza filmului A beautiful mind/ O minte sclipitoare, care a ilustrat drama prin care matematicianul genial a trecut atunci cand realizeaza ca are schizofrenie.

John Nash, matematicianul de Nobel pe a carui viata se bazeaza filmul A Beautiful Mind, a murit intr-un accident auto

Matematicianul John F. Nash a murit sambata, la varsta de 86 de ani, in urma unui accident de masina in statul american New Jersey. Sotia lui Nash, Alicia, se afla alaturi de el in masina. Nici ea nu a supravietuit. Povestea celor doi a stat la baza filmului A beautiful mind/ O minte sclipitoare, care a ilustrat drama prin care matematicianul genial a trecut atunci cand realizeaza ca are schizofrenie.

Surse: 22 de perchezitii DIICOT au loc la sediul a doua societati comerciale intr-un dosar de evaziune, cu un prejudiciu de peste 56 milioane lei

Procurorii DIICOT Bucuresti efectueaza marti dimineata 22 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul este de peste 56 milioane lei, potrivit unor surse judiciare. Perchezitiile ar.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )