Libnet.ro
UNICEF

06:15

SUA: O femeie a fost arestata pentru ca facea sex cu fiul unor prieteni de familie, de numai 11 ani

B1 B1,
SUA: O femeie a fost arestata pentru ca facea sex cu fiul unor prieteni de familie, de numai 11 ani

O femeie de 35 de ani din SUA a fost arestata, fiind acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu fiul unor prieteni de familie, de numai 11 ani. Sarah Beth Hopkins l-ar fi violat si sodomizat pe respectivul. continuă pe B1

SUA: O femeie a fost arestata pentru ca facea sex cu fiul unor prieteni, de numai 11 ani

O femeie de 35 de ani din SUA a fost arestata, fiind acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu fiul unor prieteni de familie, de numai 11 ani. Sarah Beth Hopkins l-ar fi violat si sodomizat pe respectivul.

Un fost membru al Congresului SUA a fost condamnat pentru frauda

Fostul congresman democrat american Jesse Jackson Jr. a fost condamnat la 30 de luni de inchisoare pentru frauda. Acesta este acuzat ca a folosit fraudulos 750. 000 de dolari provenind din fonduri de campanie,.

Judecatoarea Cirstoiu, arestata pentru ca a cerut 2,5 milioane de euro numai pentru ...

Invinuirile pentru care a fost arestata judecatoarea Cirstoiu 1. In perioada august 2011 ianuarie 2012, DASCALU ADRIANA a pretins de la Staicu Dinel suma de 2. 000 euro, diminuata, ulterior, la 2. 000 euro si, apoi, la 1. 000 euro, lasand sa se creada ca are influenta asupra magistratilor CIRSTOIU VERONICA, Piciarca Dumitrita si Luminita badescu , judecatori la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia I-a penala, pentru a-i determina sa pronunte, in calitate de membri .

Judecatoarea arestata pentru o spaga de 1.000.000 euro, AMENINTATA CU MOARTEA

Judecatoarea arestata pentru o spaga de un milion de euro a fost tinta unei maini criminale, luna trecuta. Cineva a umblat la rotile masinii si a desurubat trei din cele patru suruburi de prindere la toate.

Veronica Cirstoiu, judecatoarea arestata pentru spaga, a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi

Veronica Cirstoiu a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi. Clientii favoriti ai judecatoarei de la Curtea de Apel Bucuresti au fost coruptii sau traficantii de droguri si de persoane, dosare in.

Dinel Staicu a fost arestat pentru 29 de zile: A cerut judecatorilor arestarea sa preventiva

DinelStaicu a fost arestat, miercuri, pentru 29 de zile, relateazaB1 TV. Acesta a cerut in fata judecatorilor sa fie arestat preventiv, precizand ca este autorul moral al darii de mita in dosarul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )