Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA si Germania, ingrijorate de situatia din Ucraina

România Liberă România Liberă,
SUA si Germania, ingrijorate de situatia din Ucraina

Statele Unite ale Americii si Germania si-au exprimat joi, in cursul unei convorbiri telefonice dintre Presedintele Barack Obama si cancelarul Angela Merkel, ingrijorarea in legatura cu intensificarea violentelor in estul Ucrainei, a anuntat Casa Alba. continuă pe România Liberă

Gazprom: Livrarile de gaze catre UE risca in continuare sa fie perturbate de situatia din Ucraina

Gazprom a avertizat miercuri ca livrarile de gaze catre Uniunea Europeana via Ucraina risca in continuare sa fie perturbate in aceasta iarna, in ciuda acordului provizoriu incheiat intre Moscova si Kiev pentru a rezolva acest conflict, scrie AFP.

Atentat terorist in Franta. Departamentul de Stat al SUA: inregistrarea difuzata de Al-Qaeda este autentica

Purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat american, Marie Harf, a declarat, miercuri, ca expertii serviciilor secrete din Statele Unite au stabilit ca inregistrarea video prin care organizatia Al-Qaeda in Peninsula Arabia AQPA) revendica atacul terorist care a vizat revista Charlie Hebdo este autentica, potrivit AFP.

Statele Unite estimeaza ca Statul Islamic va intra in faliment peste trei ani

Americanii estimeaza ca Statul Islamic va intra in faliment peste trei ani. SUA afirma ca jihadistii au acumulat aproximativ 1-2 miliarde de dolari, insa in curand nu le va ramane constant decat costul.

O femeie din Statele Unite a fost condamnata la 219 ani de inchisoare pentru molestare sexuala

Un judecator american a condamnat o femeie din statul Alabama la 219 ani de inchisoare pentru ca a molestat sexual minori timp de mai multi ani, informeaza Associated Press.

Un barman a vrut sa-l asasineze pe unul dintre cei mai puternici oameni din Statele Unite. Este diavolul

Un barman american a recunoscut ca a vrut sa-l asasineze pe presedintele Camerei Reprezentantilor din Statelor Unite, afirmand ca a auzit niste voci care i-au zis John Boehner este diavolul, potrivit unor.

VIDEO Trenul supersonic va fi testat. Ideea lui Coanda poate fi pusa in practica in Statele Unite

Hyperloop e un mijloc de transport desprins parca din filmele SF. Recent, Elon Musk, cofondatorul PayPal si fondator Tesla Motors, a spus ca pregateste prima linie de testare a Hyerloop, desi in 2013, cand l-a anuntat, a afirmat ca nu e prioritatea sa.

OSCE isi retrage observatorii din Ucraina

Mai multe state membre ale Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) au decis sa-si retraga observatorii prezenti in Ucraina din motive ce privesc securitatea acestora, transmite agentia.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din Ucraina

Un incendiu puternic a izbucnit, ieri seara, in jurul orei 22, la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk sudul Ucrainei), la instalatia de racire dintr-un transformator, scriu surse din presa. Orasul se afla la circa 180 km de granita estica a Republicii Moldova.

Incendiu puternic la o centrala nucleara din Ucraina

Un incendiu puternic a izbucnit joi seara la centrala nucleara din localitatea Iujnoukrainsk, din sudul Ucrainei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )