Libnet.ro
UNICEF

06:00

SUA si NATO condamna vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul Turciei.

România Liberă România Liberă,
SUA si NATO condamna vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul Turciei.

Statele Unite si NATO au condamnat vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul turc, soldat cu cinci morti, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a exprimat indignarea in legatura cu incidentul produs la frontiera dintre Siria si Turcia. La randul sau, Alianta Nord-Atlantica a condamnat cu fermitate atacul cu obuze de pe teritoriul Turciei. Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, a discutat prin telefon cu secretarul . continuă pe România Liberă

SUA si NATO condamna atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul Turciei

Statele Unite si NATO au condamnat vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul turc, soldat cu cinci morti, informeaza AFP. Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a exprimat.

Turcia califica drept incident foarte grav atacul cu obuze lansat din Siria, ...

Atacul cu obuze care a avut loc miercuri la frontiera dintre Turcia si Siria este un incident foarte grav, avertizeaza vicepremierul turc Besir Atalay, citat de AFP, potrivit Mediafax. Este vorba de un incident foarte grav, care depaseste orice limita, a declarat Atalay intr-o declaratie difuzata de televiziunile turce. Cel putin cinci persoane au murit si alte noua au fost ranite in Turcia, intr-un atac cu obuze lansate din Siria, intr-o zona situata la frontiera dintre cele doua .

Cinci morti in Turcia, intr-un atac cu obuze lansat din Siria. Atalay: Este un incident foarte grav

Un atac cu obuze a avut loc miercuri la frontiera dintre Turcia si Siria, act considerat de Turcia ca fiind un incident foarte grav, avertizeaza vicepremierul turc Besir Atalay, citat de AFP. Este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )