Libnet.ro
UNICEF

21:30

SUA: New York Times admite ca podcastul sau de succes Caliphate a fost construit, in parte, pe o marturie falsa

Hotnews Hotnews,
 SUA: New York Times admite ca podcastul sau de succes Caliphate a fost construit, in parte, pe o marturie falsa

Publicatia The New York Times a recunoscut vineri ca podcastul sau de succes Caliphate, consacrat gruparii Stat Islamic, a fost construit, in parte, pe o marturie falsa, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

New York, in anul pandemiei: cati bani si oameni a pierdut in 2020

New York este unul dintre orasele lumii care a fost cel mai grav lovit de pandemia de coronavirus, atat din punct de vedere a puterii economice, cat si a deceselor si migratiei. New York a fost.

Milioane de oameni au plecat din New York City in timpul pandemiei

Milioane de oameni au plecat din New York City in timpul pandemiei, in timp ce alte milioane, cu venituri mai mici, le-au luat locul, rezultand pierderea unor venituri in metropola de 34 de miliarde de dolari, potrivit unui studiu publicat marti, citat de Reuters.

New York a pierdut 70.000 de locuitori si 34 de miliarde de dolari din venituri

Zona New York a pierdut aproximativ 70. 000 de locuitori intre inceputul lunii ianuarie si inceputul lunii decembrie, potrivit unui studiu publicat marti, care estimeaza o cadere corespunzatoare a venitului cu 34 miliarde dolari, potrivit AFP.

SUA acuza Vietnamul si Elvetia de manipularea pietei valutare

Administratia Trump a etichetat Vietnamul si Elvetia drept manipulatori ai pietei valutare, acuzand cele doua state pentru prima data ca ar fi intervenit necorespunzator pe pietele valutare si au declansat astfel o noua confruntare economica cu doi parteneri comerciali, potrivit New York Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )