Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Statutul de aliat non-NATO pentru Ucraina, R.Moldova si Georgia, aprobat de o Comisie a Senatului

România Liberă România Liberă,
SUA: Statutul de aliat non-NATO pentru Ucraina, R.Moldova si Georgia, aprobat de o Comisie a Senatului

Comisia senatoriala pentru Relatii Externe a aprobat in unanimitate initiativa legislativa, joi seara, in timpul vizitei la Washington a presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko. in prezent, 15 tari beneficiaza de statutul de aliati non-NATO ai Statelor Unite: Afganistan, Argentina, Australia, Bahrain, Coreea de Sud, Egipt, Filipine, Israel, Japonia, Iordania, Kuwait, Maroc, Noua Zeelanda, Pakistan si Thailanda. continuă pe România Liberă

Statele Unite vor pentru Ucraina, Rep. Moldova si Georgia statut special de ALIAT MAJOR NON-NATO

Proiectul ii cere presedintelui Barack Obama sa impuna sanctiuni impotriva companiilor ruse din domeniul industriei militare si chiar impotriva Gazprom, daca grupul energetic rus ar limita livrarile de gaze spre Ucraina, R. Moldova, Georgia sau tari membre NATO. Comisia pentru Relatii Externe a Senatului american analizeaza un proiect de lege care prevede sanctiuni extinse contra Rusiei si aliatilor acesteia, precum si acordarea statutului special de aliati non-NATO Ucrainei, Republicii Moldova si Georgiei.

SUA intentioneaza sa acorde Republicii Moldova si Ucrainei statutul special de aliati non-NATO

Comisia pentru Relatii Externe a Senatului american analizeaza un proiect de lege care prevede sanctiuni extinse contra Rusiei si aliatilor acesteia, precum si acordarea statutului special de aliati non-NATO.

SUA intentioneaza sa acorde Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei statutul special de aliati non-NATO

Comisia pentru Relatii Externe a Senatului american analizeaza un proiect de lege care prevede sanctiuni extinse contra Rusiei si aliatilor acesteia, precum si acordarea statutului special de aliati non-NATO Ucrainei, Republicii Moldova si Georgiei.

Porosenko a cerut Statelor Unite un statut special de securitate pentru Ucraina

Presedintele ucrainean, aflat joi la Casa Alba, a cerut SUA un statut special de aparare si securitate pentru Ucraina, scrie AFP. incurajez Statele Unite sa confere Ucrainei un statut special de securitate si ap.

Centru NATO pentru managementul situatiilor de criza, inaugurat in Bulgaria

Un centru pentru cercetarea si perfectionarea capacitatilor Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO) de manageriere a crizelor si de reactie in cazul calamitatilor a fost inaugurat miercuri in capitala Bulgariei, informeaza Novinite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )