Libnet.ro
UNICEF

14:15

SUA: Trei membri din cadrul Comitetului National Democrat au demisionat

B1 B1,
SUA: Trei membri din cadrul Comitetului National Democrat au demisionat

Trei membri din cadrul Comitetului National Democrat DNC) si-au demisia marti, in contextul scandalului piratarii e-mailurilor responsabililor partidului, publicate in timpul Conventiei in care Hi. continuă pe B1

FOTO: Trei spitale din Timisoara, inundate

Ploile torentiale de marti au afectat trei spitale din Timisoara. Astfel, 60 de pompieri au fost chemati la lucru din timpul liber, pentru a ajuta la evacuarea apei din Spitalul de Copii Louis Turcanu, Spitalul CFR si Spitalul Municipal din Timisoara, care au fost inundate.

Seful Directiei de Prevenire si Combatere a Terorismului din cadrul SRI: DAESH pregateste un atac de mari proportii (VIDEO)

DAESH pregateste un atac de mari proportii, avertizeaza seful Directiei de Prevenire si Combatere a Terorismului din cadrul SRI. Gruparea, care reprezinta cel mai puternic brand de terorism, actioneaza cu o.

Seful Directiei de Prevenire si Combatere a Terorismului din cadrul SRI: Indiciile arata ca DAESH pregateste un atac de mari proportii, inedit

Sorin Gabriel Cozma, seful Directiei Generale de Prevenire si Combatere a Terorismului din cadrul Serviciului Roman de Informatii, a afirmat duminica, intr-o prelegere tinuta la Festivalul de Film Istoric de la Rasnov, urmata de o sesiune de QA, ca DAESH Statul Islamic - n. red. ) e cel mai puternic brand creat de terorism si ca Indiciile arata ca DAESH pregateste un atac de mari proportii, inedit.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )